Türk Malı dizisi bu akşamki bölümüyle sezon finali yapıyor.

Türk Malı dizisi bu akşamki bölümüyle sezon finali yapıyor.
Star Tv'nin dizisi Türk Malı'ndan kötü haber geldi. Dizi 9 Temmuz Pazar Akşamı yayınlanacak olan bölümüyle sezon finali yapacak. Türk Malı sezon finaline giriyor. Bakalım sezon finali bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar…

Aile komedisi dizisi Türk Malı yaz tatiline giriyor. Türk Malı'nın sezon finali 9 Temmuz Pazar günü Star Tv'de yayınlanacak. Türk Malı Dizisi’nin final bölümünü canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.
 

Türk Malı sezon finali bölümünde neler olacak?
Erman, evdeki çamaşır makinesi bozulunca; servis çağırmayı reddeder ve makineyi kendisi tamir etmek ister. Ancak, kafası makinenin içindeyken, makine aniden çalışmaya başlar ve Erman başı makinenin içinde uzun bir süre döner. Ancak Erman makineden kurtarıldığında bir mucize gerçekleşir. Erman makineden çıkarıldığında tüm asabi, sinirli, maço karakterinden arınmış, efendi, çağdaş, modern kafalı bir Erman’a dönüşmüştür.
Yeni Erman Kuzu, ilk başlarda Bakiye ve çocukların çok hoşuna gitse de; Şehnaz’ın evi ele geçirmek için eve getirdiği mürebbiye sonrasında bu defa da eski Erman’a ihtiyaç duyarlar. Sonuçta Bakiye ve çocuklar, eski Erman’ı geri getirebilmek için her yolu denerler.
Yan komşuları Bahattin ve Şaduman Çifti’nin de hareketli hayatları devam etmektedir. Bahattin, Valeri’nin, Türkiye’de ki oturma izninin süresinin dolmak üzere olduğunu öğrenince; Valeri, Türkiye’de kalabilsin diye Rıfkı ile Valeri’nin formalite evlilik yapmasına karar verilir. Ancak, Valeri’nin gerçekten de Rıfkı ile evlenmek istediği ortaya çıkınca, bir kez daha Bahattin her şeyi yüzüne gözüne bulaştırır.
Diğer komşular olan genç Onur ve Deren çifti de, Erman ve Bakiye’yi yeniden sevgili yapabilmek için, onlara “çift terapisi” uygulamaya karar verirler. Ancak, Erman’ın yeni ve modern hali ile  ve Bakiye’nin medeni ve mantıklı duruşları karşısında, kendi evlilikleri çatırdama noktasına gelir. Maalesef ki onların da Kuzu Ailesi’ni evlerinden uzak tutma planları sonuçsuz kalır.

09-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar