Çember 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.

Çember 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.
Star Tv 'nin yaz sezonu dizilerinden biri olan Çember 1. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Polisiye filmler serisi olarak ekranlarda yerini alan dizi, izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Çember 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Polisiye filmler serisi olarak ekranlarda yerini alan Çember her pazartesi günü saat 20.00’da Star Tv'de olacak. Star Tv’nin resmi internet sitesinde serinin 6 filmden oluşacağı belirtiliyor. Çember dizisinin seride ikinci filmi olan Şehrin Günahlarını Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.Başrollerinde Pelin Akil, Barış Bağcı, Anıl Altan ve Serhat Kılıç gibi usta oyuncuların yer aldığı Çember yeni 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 
 

İşte Çember 2.bölüm fragmanı…

 

Çember 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği seri dizinin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan’ın yer alıyor. Çember pazartesi akşamları saat 20.00’da izleyici ile buluşuyor.
Serinin ilk filminin adı ‘Oyunu Bozuyorum’ olarak konulmuş. Dizinin ilk bölümünde şu ana kadar hep sakin, sevecen ve iyi karakterler ile ekranlara gelen Sedef Avcı, karşımıza konuk oyuncu olarak ve bambaşka bir karakter ile çıkıyor. 
Dizide Türkiye’nin dört bir yanında yaşanmış olan gizemli olaylar, farklı ve çözülememiş cinayetler aydınlatılmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekibin maceraları anlatılıyor.  
Dizini ilk bölümü ‘Oyunu Bozuyorum’ da aynı olay için görevlendirilmiş ama birbirlerinden haberdar olmayan emniyet yetkililerinin yolları kesişiyor. Birbirlerinden çok fraklı karakterlere sahip bu insanlar, sonraki bölümlerde kurdukları özel ekipte beraber çalışacaklar.
Ekibin elemanları:
Bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan)…
Yalan söyleyen insanları duygusal hallerinden ve hareketlerinden anlayan, ancak ilk başlarda bulunduğu birimde çok fazla şans verilmeyen yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) …
Deneyimli, komik ve hala bekar olarak olayları kendi bakış açısıyla çözebilen komiser Adem (Serhat Kılıç)…
Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser (Barış Bağcı)

 

07-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar