Engin Altan Düzyatan F16 macerasını anlattı!

Engin Altan Düzyatan F16 macerasını anlattı!
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan katıldığı canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu. Sevilen oyuncu Düzyatan, F16 jetleriyle uçuş yaptığını ve o anlarda yaşadıklarını anlattı.

Ekranların sevilen oyuncularından olan Engin Altan Düzyatan NBA oyuncusu Cedi Osman'ın canlı yayınına katıldı. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle son dönemin en uzun soluklu dizilerinden birine imza atan Düzyatan, en son Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisinde yer almış fakat dizinin macerası kısa sürmüştü. Salgın sebebiyle birçok ünlü isim gibi Düzyatan ve ailesi de evde vakit geçiriyordu. Koronavirüs salgını sebebiyle ise ünlü isimler sosyal medya hesaplarından ya da Youtube kanallarından yapılan canlı yayınlara katılarak takipçileri ile sohbet ediyor ve ortaya oldukça samimi açıklamalar çıkıyor.

Gözlerim yerinden çıkıyordu

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın Cedi Osman'la sohbetindeki F16 macerasını anlatması da takipçileri tarafından ilgiyle izlendi. Cedi Osman'a karantina döneminde yaptıklarını anlatan Düzyatan, mevzu pilot olma hayallerinden açılınca, yaşadığı F16 jeti macerasını anlattı. Engin Altan Düzyatan, "Biraz üzülebilirsin, bir F16 ile uçtum, 70 dakika" dedi. Düzyatan 2011 yılında çekilen Anadolu Kartalları filminde bir savaş pilotunu canlandırmıştı. Ünlü oyuncu Türk Hava Kuvvetleri'nin özel izni ile F16 uçağına binmişti. O gün yaşadığı duyguları ve deneyimi anlatan Düzyatan, "-2'den sonra gözlerim yerinden çıkıyordu. Çok fazlaydı gerçekten. Ama +9'u 7.2 saniye çektim. Elimde brovöm var. F16 fabrikasından gelen" ifadelerini kullandı. Düzyatan, deneyimli pilot eşliğinde Konya 3. Ana Jet Üssü'nden kalkan F16 ile havada 70 dakika kalmıştı.

Düzyatan karantina günlerinde ne yaptı?

Başarılı NBA basketbol yıldızı Cedi Osman ünlü isimleri Yotube kanalına konuk ediyor ve sorular eşliğinde eğlenceli canlı yayınlar yapıyor. Cedi Osman'ın son konuğu ise Engin Altan Düzyatan oldu. Karantina günlerinde neler yaptığını soran Cedi Osman'a Düzyatan mutfağa pek yaklaşmadığını söyledi. Canlı yayında Düzyatan, çocukları için bahçede bir ahşap ev yapmış ve bunun kendisi için farklı bir deneyim olduğunu söyledi. Düzyatan, "Ailece beraber yaptık. Sıfırdan bir şey inşaa etmek gerçekten keyifliydi. Hepimiz çocuklara oyun evi yaptık. Bana yenilik bu oldu açıkçası" ifadelerini kullandı.

31-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar