Engin Altan Düzyatan’dan Bir Kez Daha Kuruluş Osman Açıklaması!

Engin Altan Düzyatan’dan Bir Kez Daha Kuruluş Osman Açıklaması!
Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a katılacak mı? Bu soru en çok merak edilen ve en çok cevap verilen soruların başında geliyor. İşte detaylar!

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizileri seyircileri bu konuya o kadar aşina ki ve bu konu o kadar çok gündeme geldi ki yine mi sözlerini duyar gibiyiz. Haklısınız… Bizde bu haberi ilk gördüğümüzde aynı tepkiyi verdik ve yine mi sorusunu sorduk. Ancak siz değerli takipçilerimizi de böyle bir haberden mahrum etmek doğru olmazdı ve biz de sorumlu habercilik anlayışı gereği haberi hazırlamaya karar verdik. Yani bu haber bir Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman haberi daha. Bilindiği gibi Engin Altan Düzyatan daha önce Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey karakteriyle beş sezon gibi uzun bir süre TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşmuştu. Dizinin her bölümü reyting rekorları kırmış ve dizi final yaparken dizinin devam dizisi olan Kuruluş Osman Atv’de bu sezonun başında ekrana gelmeye başlamıştı. Seyirci de bununla birlikte hemen her bölüm heyecanla Engin Altan Düzyatan’ı Ertuğrul Bey karakteri olarak Kuruluş Osman’da görmek istediğini dile getirmişti. Bu o kadar çok haber oldu ki Engin Altan Düzyatan bir kez daha açıklama yapmak zorunda kaldı. İşte detaylar.

Engin Altan Düzyatan’dan Kuruluş Osman Açıklaması!

Bozdağ Film tarafından Atv ekranları için hazırlanan Kuruluş Osman dizisiyle ilgili Ertuğrul Bey haberleri ve iddiaları bitmek bilmiyor. Konuyla ilgili olarak Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan bir açıklama yaptı. Düzyatan konuyla ilgili olarak “Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şimdi öyle bir tasarrufum yok” ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman Sezon Finali Yaptı!

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği Kuruluş Osman dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle seyirciye Eylül yayın dönemine kadar veda etti. Yine heyecanlı ve aksiyonu ve merakı bol sahnelerden oluşan bölümde Osman Bey zor anlar yaşadı. Heyecanla izlenen bölüm sonunda dizi sezon finali yaparken seyircilerde heyecanla ve sabırsızlıkla yeni sezonu beklemeye başladı. Dizi de Burak Özçivit, Buse Arslan, Celal Al, Aslıhan Karalar, Abidin Yerebakan, Açelya Özcan, Emel Dede, Çağrı Şensoy gibi oyuncular rol alıyor.

25-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar