Engin Hepileri o dizinin kadrosuna katıldı

Engin Hepileri o dizinin kadrosuna katıldı
Ünlü oyuncu Engin Hepileri'nin yeni projesi belli oldu. Sevilen oyuncu dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Engin Hepileri Sinem Uslu ile partner olacak.

Ünlü oyuncu Engin Hepileri yeniden seyirciyle buluşuyor. Sevilen oyuncu Evliklik Hakkında Her Şey isimli dizinin kadrosuna katılıyor. Fox Tv'de yayınlanan Evliklik Hakkında Her Şey yeni sezonun dikkat çeken yapımları arasında. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk gibi isimleri buluşturan Evliklik Hakkında Her Şey dizisine Sinem Uslu da katılmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre sevilen diziye Engin Hepileri de dahil oldu. Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Evliklik Hakkında Her Şey Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri.

Evliklik Hakkında Her Şey kadrosuna yeni oyuncular

MF Yapım imzası taşıyan Evliklik Hakkında Her Şey kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu. Sinem Uslu'nun katıldığı kadroya şimdi de Engin Hepileri eklendi. Sinem Uslu ve Engin Hepileri dizide partner olarak yer alacak. Sinem Uslu dizide ünlü bir şarkıcı olan Melisa karakterini canlandırırken, Hepileri ise Melisa'nın eşi olarak Evliklik Hakkında Her Şey'de ekrana gelecek. Ünlü iki ismin çocuğunu ise başarılı oyuncu Mehmet Aybars Kaya canlandıracak. Erdal Küçükkömürcü, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Cevdet Arıcılar, Mila Kasarcı, Emine Ada Sezer, Rüzgar Doruk Özmil, Esma Yılmaz da Evliklik Hakkında Her Şey kadorusunda yer alan diğer isimler.

Engin Hepileri ve Sinem Uslu Evliklik Hakkında Her Şey kadrosunda

Engin Hepileri'nin de dahil olduğu Evliklik Hakkında Her Şey dizisi başarılı hukukçular olan anne ve kızları ile müvekkillerinin hayat hikayelerini ekrana taşıyor. Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı başarılı boşanma avukatı Azra'nın kurduğu mükemmel ailenin eşinin ihanetiyle bozulması üzerine kurulan hikaye usta yönetmen Yusuf Pirhasan tarafından çekiliyor. Fox Tv'nin iddialı dizisi Evliklik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sinem Uslu, Engin Hepileri ve Mehmet Aybars Kaya'nın da diziye konuk oyuncu olarak dahil olmasıyla yeni bölümlerde onların hikayesi ekrana taşınacak. Evliklik Hakkında Her Şey her salı Fox Tv ekranından seyirciyle buluşuyor.

30-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar