Engin Nurşani Hayatını Kaybetti!

Engin Nurşani Hayatını Kaybetti!
Müzik dünyasının önemli isimlerinden Halk Ozanı Aşık Ali Nurşani’nin oğlu Engin Nurşani bugün tedavi gördüğü hastanede gırtlak kanseri sebebiyle hayatını kaybetti.

Müzik camiası bugün genç ve başarılı bir müzisyeni kaybetmenin acısını yaşadı. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haber bir anda müzik dünyasında çalışan herkesi derin bir üzüntüye sevk etti. Uzun süredir gırtlak kanseri teşhisi ve tedavisiyle hastanede yatan ünlü halk ozanı Aşık Ali Nurşani’nin oğlu genç müzisyen Engin Nurşani bugün tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Üsküdar’da özel bir hastanede tedavisine devam edilen Engin Nurşani bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Hastaneden yapılan açıklamada bir buçuk yıl önce yakalandığı gırtlak kanseri hastalığı sebebiyle hastanede yatan Engin Nurşani’nin bugün saat 07.00’da hayatını kaybetti belirtildi. Hastaneden ayrıca Engin Nurşani’nin ailesine ve sevenlerine baş sağlığı mesajı yayınlandı. İşte haberin detayları!

Engin Nurşani Kanser Sebebiyle Hayatını Kaybetti!

Ünlü halk ozanı Aşık Nurşani’nin olu müzisyen Engin Nurşani 1.5 yıl önce yakalandığı gırtlak kanseri sebebiyle bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Engin Nurşani bundan bir buçuk yıl önce gırtlak kanserine yakanmış ve müzik çalışmalarına ara vermek zorunda kalmıştı. Engin Nurşani tedavisine devam edilirken 11 gün önce akciğer enfeksiyonu sebebiyle yoğun bakıma alınmıştı. Ünlü halk ozanı Ali Nurşani’nin oğlu olan Engin Nurşani babası gibi Türk Halk müziği yapıyordu. Hayatını kaybeden Engin Nurşani’nin vefatının ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Engin Nurşani’nin hayatını kaybettiğini duyurdu ve sevenlerine başsağlığı diledi. Haluk Levent paylaşımında “Engin Nurşani’yi kaybettik. Aylardır hastaneden çıkamadı. Bazen olmuyor. Sevenlerinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Engin Nurşani Kimdir?

Engin Nurşani 9 Ocak 1984 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Ünlü halk ozanı Ali Nurşani’nin oğlu olan Engin Nurşani küçük yaşlarından itibaren basından müzik eğitimleri almış ve bası gibi müzisyen olmuştur. Engin Nurşani ilk albümünü 2003 yılında çıkarmıştır. Gırtlak kanseri sebebiyle müzik çalışmalarına ra verene kadar toplam sekiz albüme imza atan genç müzisyen babası gibi halk ozanı olmak için çalışmıştır. Engin Nurşani 1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu. Bizde genç müzisyene Allah’tan rahmet ve başta ailesi olmak üzere yakınları ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

25-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar