Engin Nurşani'den babası Ali Nurşani'ye, Dolandırıcı bir adam benim babam olamaz!

Engin Nurşani'den babası Ali Nurşaniye, Dolandırıcı bir adam benim babam olamaz!
Genç müzisyen Engin Nurşani’den babası Aşık Ali Nurşani’ye şok suçlama: Dolandırıcı bir adam benim babam olmaz! Engin Nurşani neden babasını suçladı!

Türkiye şokta! Her şey 3 ay önce gırtlak kanseri teşhisi konmasıyla başladı. Kimlerden mi bahsediyoruz, baba oğul müzisyen ve kanser olan ikiliden. Genç müzisyen Engin Nurşani ve babası Aşık Nurşani kanserden sonra şimdi de birbirleriyle mücadele ediyor. Genç müzisyen Engin Nurşani’den babası Aşık Ali Nurşani’ye şok suçlama: Dolandırıcı bir adam benim babam olmaz!  Engin Nurşani neden babasını suçladı, ne için suç duyurusunda bulunacak. Şimdi detaylar…

Engin Nurşani’den babası Ali Nurşani’ye: Dolandırıcı bir adam benim babam olamaz! 

3 ay önce yakalandığı gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybeden Ali Nurşani, aynı rahatsızlığa yakalanan oğlu Engin Nurşani için sosyal medya hesabından yardım çağrısı yaptı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Babanın yardım toplaması üzerine oğul Nurşani suç duyurusunda bulunacağını duyurunca ortalık karıştı. Engin Nurşani babasının kendi hastalığını kullanarak para topladığını, ancak bu paranın kendisine hiçbir zaman ulaşmadığını açıkladı. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken Engin Nurşani, önceki gün Instagram'da yaptığı paylaşımda babasını yerden yere vurdu. Basın sorumluluğu bilinciyle canlitv olarak genç müzisyenin paylaşımını aynen veriyoruz. "Babam, sevenlerimi sahte timsah gözyaşlarıyla kandırmıştır. Üç aydır süren tedavim boyunca bir kere bile beni ziyarete gelmemiştir. Hastalığımı kullanarak sevenlerimi dolandırdı"

Aslında neler oldu ?

Daha önce gırtlak kanserine yakalanan ve sesini kaybeden Ali Nurşani, aynı hastalığa oğlu da yakalanınca harekete geçti ve oğlu Engin Nurşani için yardım topladı. Buraya kadar sıkıntı yok. Oğlu Engin Nurşani ise bu paraların kendisine asla ulaşmadığını, babasının kendisini ve hastalığını bahane ederek sevenlerini dolandırdığını iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını belirtiyor.

Sağlık Bakanlığı el koymuştu

Bundan 3 ay önce Aşık Ali Nurşani,  kanser tedavisi gören oğlu Engin Nurşani için kamera karşısına geçti ve gözyaşları içerisinde yardım talebinde bulundu. Hemen harekete geçen birçok isim, ünlü türkücüye yardım edeceklerini söylediler. Bunun üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca harekete geçerek olaya el koydu ve Ali Nurşani ile görüşerek gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

"Hastalığımı kullanarak sevenlerimi dolandırdı"

Gelişmeler üzerine gözlerin çevrildiği Engin Nurşani Instagram’dan bir açıklama yaptı. " Tedavimi Sağlık Bakanlığı üstlendi.  Babam sevenlerimi sahte timsah gözyaşlarıyla kandırmıştır. 3 aydır süren tedavim boyunca bir kere bile beni ziyarete gelmemiştir. Hastalığımı kullanarak sevenlerimi dolandırdı.Suç duyurusunda bulunacağım."

Engin Nurşani kimdir?

Gerçek ismi “Engin Ayhan” olan Engin Nurşani, 1984 Almanya doğumludur. Annesi Alman vatandaşı  Angelika Ayhan, babası ünlü Ozan Aşık Ali Nurşani’dir. Küçük yaşlardan itibaren babasından müzik eğitimi alarak beraber konserlere katılan Engin Nurşani, 2003 yılında çıkardığı ilk Albümü "Adına bir çizik çektim" ile profesyonel müzik hayatına başladı. 2008 yılında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Nurşani, geçtiğimiz mayıs ayında gırtlak kanserine yakalandı. Baabsının çabalarıyla Engin Nurşani için bir moral gecesi düzenlendi. Canlitv platformu olarak Engin Nurşani’ye acil şifalar diliyor, bu olayın bir an önce tatlıya bağlanmasını diliyoruz.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar