Sen Anlat Karadeniz Final Yapıyor!

Sen Anlat Karadeniz Final Yapıyor!
Atv'nin başarılı dizilerinden Sen Anlat Karadeniz çarşamba akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Diziyle ilgili son gelişmelerse seyirciyi üzecek cinsten. İşte detaylar!

Atv’nin Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Sinegraf imzalı sen Anlat Karadeniz üçüncü sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk iki sezonunda oldukça başarılı bir seyredilme grafiği yakalayan ve bu başarıyı üçüncü sezona ne yazık ki taşıyamadı. Dizi için Sinegraf’a oldukça yüksek maliyetler ödeyen Atv’de diziden zarar ettiği gerekçesiyle yapım şirketiyle yeni bir anlaşma yapmak istedi ancak ne yazık ki Sinegraf ve yapımcı Osman sınav maliyetlerin fazla olması sebebiyle bu teklife sıcak bakmadı. Kanal zaten hali hazırda üçüncü sezon için yapımcı ve Sinegraf’la 10 bölümlük bir anlaşma yapmıştı. Bunun üzerine Atv başarılı dizi Sen Anlat Karadeniz için farklı senaryoları gündemine aldı. İşte detaylar!

Sen Anlat Karadeniz’de Yolun Sonu Göründü!

Osman Sınav imzalı başarılı dizi Sen Anlat Karadeniz üçüncü sezonuyla Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin ilk iki sezondaki başarısı üzerine üçüncü sezonla ilgili olarak da bir 10 bölüm daha anlaşma yapan kanal ne yazık ki dizinin üçüncü sezonunda hayal kırıklığına uğramış durumda. Dizinin 6’nın altında alacağı her reytingden zarar edeceğini daha önce açıklayan kanal bu sezon ne yazık ki henüz 6 reytingi dahi görebilmiş değil. Zarar ettiğini açıklayan kanal bunun üzerine Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sen anlat Karadeniz’in final yapmasını istemiş durumda. Yapım şirketiyle de bu konuda görüşüldüğü ve final kararı alındığı sızan bilgiler arasında. Ancak her iki tarafta henüz resmi bir açıklamayla bu durumu kamuoyuna açıklamış değil.

Sen Anlat Karadeniz 13 Kasım’da Final Yapıyor!

Sinegraf tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Osman sınav’ın üstlendiği Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı Atv’de bu sezon istenilen verimi verebilmiş değil. Ayrıca kanal Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi niteliğindeki Kuruluş Osman’ı da Çarşamba akşamları yayınlamak istiyor. Bunun için Kuruluş Osman’a yer açabilmek için bu sezon çokta başarılı olamayan ve hikaye yönünden sıkıntıya giren Sen Anlat Karadeniz’in final yapmasına karar verilmiş gibi görünüyor. Üç sezondur ekranda olan Sen anlat Karadeniz’in 64. Bölümünün final bölümü olarak belirlendiği ve buna göre dizinin 13 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 64. Bölümle ekranlara veda edeceği açıklandı. Her ne kadar bu bilgiler doğrulanmasa da Sen anlat Karadeniz’in yolun sonuna geldiği kesin gibi görünüyor. Gelişmeleri canlıtv.com adresinden takip edebilirsiniz.

20-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar