Ercan Kesal İddiaları Yanıtladı! İdris Baba Çukur’a Dönecek mi?

Ercan Kesal İddiaları Yanıtladı! İdris Baba Çukur’a Dönecek mi?
Show Tv'nin efsane dizilerinden Çukur'un başarılı oyuncusu Ercan Kesal oynadığı İdris Koçovalı karakteriyle ilgili iddiaları yanıtladı. idris Baba Çukur'a dönecek mi? İşte cevabı!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve üçüncü sezonuna giren efsane dizilerden Çukur seyircinin sevgilisi olmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi her bölüm seyirci tarafından adeta nefesler tutularak takip ediliyor ve bir sonraki bölüm heyecanla bekleniyor. Ay Yapım imzalı dizinin yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş üstlenirken, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gökhan Horzum kaleme alıyor. İstanbul’da bir mahalleyi ve mahalledeki suç örgütlenmesini, mafyayı ve mahalle delikanlılığı kültürünü anlatan dizinin başrollerinde ise Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Ercan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin İdris Babası Ercan Kesal kendisiyle ve oynadığı karakterle ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi. İşte ayrıntılar!

İdris Koçovalı (Ercan Kesal) Çukur’a Geri Dönecek mi?

Çukur’un idris Babası, dizideki ismiyle İdris Koçovalı bir süre önce diziden senaryo gereği ölerek ayrılmıştı. Ancak İdris Koçovalı’nın dizide herhangi bir şekilde cenaze namazı kılınmamış, mezar sahnesi olmamıştı. Bütün bunlar da seyircide acaba İdris Baba ölmedi mi, sorusunu gündeme taşımış ve kulislerde ve seyirciler arasında sıklıkla bu konu tartışılır olmuştu.

Seyirci cenaze namazı kılınmayan İdris Baba’nın yeniden diziye döneceği beklentisini hep yaşamıştı. Zira Çukur’da daha önce öldüğü varsayılan pek çok karakter yeniden diziye dönmüştü. Ancak bu konuda İdris Baba’nın ayrı bir durumu olduğunu dile getiren karakteri oynayan Ercan Kesal seyircinin beklentisini ve İdris Koçovalı Çukur’a geri dönecek iddialarını net bir şekilde cevapladı.

İdris Baba Çukur’a Geri Dönmüyor!

İdris Koçovalı’yı canlandıran başarılı oyuncu Ercan Kesal kendisi ve canlandırdığı karakterle ilgili ortaya atılan iddialara net bir şekilde cevap verdi. Ercan Kesal Çukur’da çok iyi bir iki yıl yaşadıklarını ve dizinin çok tuttuğunu ve başarılı olduğunu dile getirerek, İdris Baba’nın diizye geri dönüp dönmeyeceği sorusuna “Yok öyle bir şey. “ Yanıtını verdi. Kesal “Çukur yapıyor böyle şeyler belki ama İdris Koçovalı’da böyle bir beklenti yok” cevabını verdi. Kesal dizinin çok gerçekçi olmasıyla ilgili olarakta “gerçek mekanlarda çekiyoruz. Mesela hastane sahneleri için… Hep gerçek mekanlarda çektik. Çukur’un çekildiği Balat da yaşayan, sakinlerin, dükkanların, işyerlerinin olduğu bir mekan. Bu filme ciddi anlamda bir hakikat duygusu geçiriyor” ifadelerini kullandı.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar