Erdal Özyağcılar’dan Yeni Bir Balkan Dizisi Geliyor

Erdal Özyağcılar’dan Yeni Bir Balkan Dizisi Geliyor
Elveda Rumeli dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve seyircinin sevgisini kazanan ünlü ve usta oyuncu yeni bir Balkan dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma’da yer alan başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar yeni projesiyle yakında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar pek çok başarılı projenin içinde yer alan ve seyircinin özellikle Bizimkiler ve Elveda Rumeli adlı dizilerle seyirci tarafından tanınan usta oyuncu bugünlerde yeni dizisinin hazırlıkları içinde. Yapımcılığını Uğur Uzunok ve Yalçın Arı’nın yaptığı bu yeni dizi yine bir Balkan dizisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Özellikle Elveda Rumeli dizisi ile akıllarda yer edinen ve bu projeyle büyük bir başarı yakalayan Erdal Özyağcılar bu diziyle yine bir Balkan Türkü’ne hayat verecek. Dizinin hazırlıkları sürerken kadın başrol hariç dizinin oyuncu castının tamamlandığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar dizide Süleyman karakterine hayat verecek.

Yeni Bir Balkan Dizisi

Elveda Rumeli yayınlandığı dönemde o kadar başarılı oldu ki dizi reyting rekorları kırdı. Dizinin bu başarısında hikayesi kadar iyi bir oyuncu kadrosunun olması da büyük etken oldu. Dizide rol alan başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar dizide o kadar çok sevildi ki adeta bir fenomene dönüştü. Ünlü isim şimdi yeniden bir Balkan dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli ve Hamit Işık’ın senaryosunu kaleme aldığı diziyi Doğan Ümit Karaca yönetecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt yer alırken kadın başrol için çalışmalar devam ediyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Erdal Özyağcılar Yapımları Neler?

Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar 1 Ocak 1948 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro, dizi ve sinema filminde rol almıştır. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı yapımlar arasında,

·         Şampiyon

·         Yasak Elma

·         Gülümse Yeter

·         Elveda Rumeli

·         Sevdaluk

·         Mor Menekşeler

·         Karadağlar

·         Yabancı Damat

·         Altın Kafes

·         Esir Şehrin Gözyaşları

·         Beşik Kertmesi

·         Ah Yaşamak Var ya

·         Karakolda Ayna Var

·         Bizimkiler

·         Mihriban

·         Şehnaz tango

·         Ve Sevda Kondu yer almaktadır.

04-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar