Atv'nin Yazlık Dizisi İçimizdeki Ateş Sete Çıktı

Atv'nin Yazlık Dizisi İçimizdeki Ateş Sete Çıktı
Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Fabrika Yapım imzası taşıyan İçimizdeki Ateş dizisi sete çıktı ve çekimlere başladı. Dizi Haziran ayında ekrana gelecek.

Televizyon kanalları ve yapım şirketleri için artık yaz sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Bazı kanallarda yaz sezonunda yayınlanacak diziler seyirciyle buluşmaya başlarken sete çıkmak için bayram sonrasını bekleyen bazı diziler için sete çıkma zamanı geldi. Yaz sezonunda ekrana gelecek olan ve seyircinin merakla beklediği dizilerden biri olan Atv ekranlarında yayınlanacak olan Fabrika Yapım imzası taşıyan İçimizdeki Ateş dizisi de bugün itibariyle sete çıktı ve çekimlere başladı. Üzerinde uzun ve titiz bir çalışma yapılan ve birbirinden ünlü isimlerle dolu kadrosuyla Atv’nin yaz sezonundaki en önemli yapımlarından biri olacak dizinin yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrolünde Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı’nın yer aldığı dizi dört gencin hikayesini anlatıyor. Haziran ayı başlarında ekrana gelmesi beklenen dizi seyirci tarafından merakla bekleniyor.

Çekimleri Başladı

Fabrika Yapım imzası taşıyan İçimizdeki Ateş dizisi bugün itibariyle sete çıktı ve çekimlere başladı. Uzun süredir cast çalışmalarıyla gündeme gelen dizi Haziran ayı başlarında seyirciyle buluşacak. Yaz dizileri içinde gençlik ve dram türünde ele alınan dizilerden biri olan İçimizdeki Ateş Atv ekranlarında yayınlanacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda başarı isimlerden Murat Onbul otururken dizinin hikayesi dört gencin hayatını anlatıyor. Hayata tutunmak için çalışan ve gençliklerinin verdiği ateşle büyük umutları olan bu dört gencin hikayesi yaz sezonunda seyirciyi ekrana bağlayacak gibi duruyor. Çekimleri başlayan dizinin yakında ilk fragmanının da yayınlanması bekleniyor.

İçimizdeki Ateş Oyuncu Kadrosu

Fabrika Yapım tarafından hazırlıkları yapılan ve sete çıkarak çekimlere başlayan İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve genç isimler yer alıyor. Atv’de ekrana gelecek olan ve iddialı kadrosuyla göz dolduran İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda Atakan Hoşgören (Ege), İpek Filiz Yazıcı (Hale) Burak Sevinç (Doğan) Ceren Benderlioğlu (Tülin), Gizem Arıkan (Bahar), Demirhan Demircioğlu (Mert) ve Hazım Körmükçü (Tahsin) yer alıyor. Diziyle ilgili ilk görsellerin ve fragmanın birkaç güne kadar yayınlanması bekleniyor.

04-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar