Eren'le İşi Bitsin Sema Ergenekon Onu Kapının Önüne Koyar!

Eren'le İşi Bitsin Sema Ergenekon Onu Kapının Önüne Koyar!
Yargı’nın Eren Komiseri ve Afara Programının başarılı sunucusu Uğur Aslan hem Yargı dizisini hem de Afara programını anlattı.

Şu sıralar iki farklı yapımla ekranlarda olan ve birbirinden tamamen farklı bu iki yapımla da başarıyı yakalayan ünlü oyuncu Uğur Aslan seyircinin kalbinde mütevazi kişiliği ve samimi halleriyle taht kurmuş durumda. Önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisindeki Eren Komiser karakteriyle başarılı bir sezon geçiren Uğur Aslan son olarak da yine Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Show programı Afara ile seyircinin kalbini çalmayı başardı. Ünlü isim bir gazeteye verdiği röportajda hem Afara’yı hem de Yargı dizisini ve eşi senarist Sema Ergenekon’la olan iş özel hayat ilişkisini anlattı. Ünlü isim özellikle Sema Ergenekon’un iş disiplinini övdü ve kendisine torpil geçmediğini vurguladı.

Eren’i Kapı Önüne Koyar

Yargı dizisinin başarılı Eren Komiser’i Uğur Aslan bir gazetede yayınlanan röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uğur Aslan aynı zamanda dizinin senaristi de olan eşi Sema Ergenekon’un dizide kendisine torpil geçmediğini belirtti. Aslan “ben çok uzun süredir Sema’nın işlerinde çalışıyorum. Daha önce onu kırmaya çalışmıştım. Şundan sebep, bir bakıyorum sosyal medyada, orada burada, karısının yazdığı dizide oynuyor diyorlar. Sonra dedim ki ben doktor değilim ki, oyunculuk mezunu bir adamım, fena da bir oyuncu değilim. Sema işinde titiz ve çok disiplinlidir. Temel kuralları vardır, özne her zaman yazdığı hikayedir. Ben Uğur Aslan’ı, Kaan Urgancıoğlu’nu yazmıyorum, Ilgaz’ı, Eren’i yazıyorum der. Dolayısıyla Eren ya da Ilgaz’a ne kadar ihtiyaç duyarsa o hikaye öznesi özelinde o kadar yazar. Hikayede Eren’le işi kalmasın, kapının önüne koyar” ifadelerini kullandı.

Afara Ne Demek?

Ünlü oyuncu şu sıralar Kanal d ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ikinci bölümü yayınlanan Show Programı Afara ile ilgili de konuştu. Afara’nın kendi lakabı olduğunu belirten Uğur Aslan “Afara son hasat demek. Bizim Amik Ovası’nda pamuk üç hasat yapılır, son çıkan hasada da afara denir. Afara aynı zamanda benim lakabım. Çünkü dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğüyüm. Afara oradan geliyor” ifadelerini kullandı. Ünlü isim kendisinin Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen ile karşılaştırılmasına ise “hiç öyle bir iddiam yok. Zaten onlar duayen, çok ustalar, onlarla kendimi mukayese edemem. Benim yaptığım da öyle bir şey değil. Ben sadece sohbet edip, türkü söyleyen bir adam olarak anılmak istiyorum. Oralardan tartınca büyük gol yerim, ellerine su dökemem” ifadelerini kullandı.

24-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar