Gülümse Kaderine 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Gülümse Kaderine 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve ilk bölümü Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak olan Gülümse Kaderine’nin 1. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Yaz sezonu dizlerinin hızla yayına girmek için hazırlandığı bu günlerde ilk yayına girecek dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen ve pek çok yapımı seyirciyle buluşturacak olan Fox Tv ilk dizisinin 1. Bölüm fragmanını yayınladı ve yayın için geri sayıma başladı. Avşar Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve genç isimlerin yer aldığı Gülümse Kaderine dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin yayınına geri sayım başladı. 27 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Gülümse Kaderine dizisinin yayına girmesiyle kanallarda yaz sezonu da açılmış olacak. Bu sezon yeni yapımlarından umduğunu bulamayan Fox Tv yeni bir heyecan ve inançla yaz sezonunu açıyor. Kanal Gülümse Kaderine’nin dışında pek çok yazlık diziyi de yakında bir bir seyirciyle buluşturacak.

Gülümse Kaderine 1. Bölüm 27 Mayıs Çarşamba

Avşar Film tarafından hazırlanan gençlik ve dram dizisi Gülümse Kaderine’nin yayın tarihi daha önceden belli olmuş ve dizinin ilk bölümünün 27 Mayıs Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacağı duyurulmuştu. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İki genç kızın kaldıkları yurttan ayrılarak hayatın içine atılmalarını ve bu sırada yaşadıkları zorlukları, yanlışları ve hayatın onlara getirdiği türlü sürprizleri anlatan Gülümse Kaderine’nin 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk bölümünde kaldıkları yurttan ayrılan Eda ve Yaren bu sırada katıldıkları bir ev partisinde bambaşka hayatlarla taşınacaklar ve bir anda bu dünyanın ne kadar yabancısı olduklarını anlayacaklardır. İki genç kızın hayatı bu partiyle birlikte tamamen değişirken kızlardan biri geçmişini aramaya ve idealleri doğrultusunda ilerlemeye başlarken diğeri kısa yoldan başarıya ulaşmaya çalışacaktır.

Gülümse Kaderine Oyuncuları Kimler?

Avşar Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Gülümse Kaderine bu çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizinini oyuncu kadrosunda Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler başrolü oynarken diğer karakterler ise Mine Tugay, Burak sergen, Doğan bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş v e Nazan Diper gibi isimlerden oluşuyor. Gülümse Kaderine 1. Bölümüyle bu çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de.

24-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar