Ergül Miray Şahin “Vuslat” Dizisi’nde!

Ergül Miray Şahin “Vuslat” Dizisi’nde!
TRT 1'in seyirci tarafından sevilen dizisi Vuslat yeni sezona hazırlanıyor. Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelecek dizi yeni oyuncularla da anlaşıyor. İşte son gelişmeler!

Geçen sezon TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve A23 Medya tarafından hazırlanan Vuslat Dizisi 2. Sezonuna hazırlanıyor. Seyirci tarafından da oldukça beğenilen ve TRT 1’in iddialı yapımları arasına giren ve reytinglerde 4 reyting ortalamasıyla kanalın ve yapımcısının yüzünü güldüren dizi yeni yayın döneminde de kanalın en çok güvendiği yapımları arasında yer alacak gibi görünüyor. İddialı kadrosu ile ve yüksek bütçesi ile dikkatleri üzerinde toplayan dizinin yapımcılığını Uğur Veli ve Raif İnan birlikte yaparken yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Senaryosu Betül Yağsağan tarafından kaleme alınan dizi yeni yayın dönemine hazırlanırken yaptığı oyuncu transferleriyle de sabırsızlıkla beklenen diziler arasında yer alıyor. En son kadrosuna Ergül Miray Şahin’in katıldığı Vuslat’la ilgili gelişmeleri sizler için derledik.

Vuslat Güzel Oyuncu Ergül Miray Şahin’le Anlaşma İmzaladı!

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve A23 Medya tarafından hazırlanan Vuslat Dizisi kadrosunda bulundurduğu oyuncularla dikkatleri çekiyor. Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbaşı gibi oyuncuları barındıran Vuslat yaptığı oyuncu transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ergül Miray şahin’i kadrosuna katan Vuslat yeni sezonda da iddiasını tekrar ortaya koydu.

İyi insan olmak için çıkılan aşk yolculuğunun serüvenleri üzerine kurgulanmış imkansız bir aşk hikayesini anlatan Vuslat Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkları kendisine rehber olarak almış. Ergül Miray şahin’le daha da güçlenen dizinin Eylül ayında yeniden seyirciyle buluşması bekleniyor.

Ergül Miray Şahin Kimdir?

Güzel oyuncu Ergül Miray şahin 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarından mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Sev Kardeşim isimli diziyle yapan oyuncu 2011 yılında Fox Tv’de yayınlanan Arka Sıradakiler isimli diziyle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Oyuncu 2012 yılında vizyona giren El Yazısı isimli sinema filminde Gülbahar karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ötesiz İnsanlar (Tv Dizi), Tozlu Yollar (Tv Dizi), El Yazısı (Sinema Filmi), Arka Sıradakiler (Tv Dizi), Sev Kardeşim (Tv Dizi).

03-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar