Erkan Avcı’nın Yeni Dizisi Seyirciyi Şoke Edecek

Erkan Avcı’nın Yeni Dizisi Seyirciyi Şoke Edecek
Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan başarılı oyuncu Erkan Avcı’nın yeni dizisi belli oldu. Ünlü isim yeni dizisinde bir medya patronuna hayat verecek.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Erkan Avcı’nın sevenlerini mutlu eden haber sonunda geldi. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansıyla sektörde kendine iyi bir yer edinen başarılı isimlerden Erkan Avcı yeni dizisi kod adı Aşk, Yonca ve Diğerleri ile yakında yeniden ekranlarda olacak. Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin hikayesini ve senaryosunu Bekir Baran Sıtkı kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Cemal şan oturuyor. Yakında sete çıkması ve çekimlere başlaması planlanan dizide Erkan Avcı’nın ana oyuncu yer alacağı ve dizide bir medya patronuna hayat vereceği öğrenildi. Şu ana kadar yer aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu özellikle Çukur dizisindeki yüksek performansıyla bir anda tüm dikkatleri çekmişti.

Erkan Avcı Medya Patronu Oluyor

Son dönemlerin başarılı ve aranılan oyuncularından Erkan Avcı uzun zamandır ekranlarda görünmeyen oyunculardan biriydi. Son olarak Kuruluş Osman’da yer alan başarılı oyuncu senaryo konusundaki titizliği ile biliniyor ve projelerde oldukça seçici davranıyor. Başarılı oyuncu kendisine gelen teklifler içinde sonunda bir karar verdi ve Medyapım tarafından hazırlıkları süren Aşk, Yonca ve Diğerleri adlı projeye evet dedi. Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın, mafya, polis ve aşk üçgeninde geçen hikayesini anlatan dizide başarılı oyuncu Erkan Avcı bir medya patronuna hayat verecek. Büyük bir medya şirketinin patronu olan Mashar karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan erkan Avcı bu yeni karakteriyle seyirciyi şoke edecek. Dizide Mashar’ın karanlık tarafı hikayenin ana konusunu oluşturacak.

Aşk, Yonca ve Diğerleri Oyuncuları Kimler?

Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden Aşk, Yonca ve Diğerleri adlı dizinin hangi kanal ya da hangi platformda yayınlanacağı henüz kesinlik kazanmadı. Yonca karakteri olarak Şifanur Gül’ün yer alacağı dizide Yonca’nın kızı Sare’yi ise Hira Su Yıldız canlandıracak. Dizinin cast görüşmeleri devam ederken anlaşılan oyuncular arasında

-          Erkan Avcı

-          Alican Yücesoy

-          Şifanur Gül

-          Hira Su Yıldız

-          Musa Uzunlar

-          İlker Kızmaz

-          Kemal Uçar

-          Neslihan Arslan

-          Açelya Devrim Yılhan

-          Tuğçe Yolcu

-          Aslıhan Kapanşahin

-          Sekvan Serinkaya

-          Aslı Samat ve

-          Hale Soygazi gibi ünlü isimler yer alıyor.

31-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar