Devrim Saltoğlu Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde

Devrim Saltoğlu Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde
Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan başarılı ve reyting rekortmeni dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun kadrosuna Devrim Saltoğlu dahil oldu.

Son olarak geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve dönem dizisi olarak ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizide Rauf Denktaş karakterini canlandırana başarılı oyuncu Devrim Saltoğlu bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu. Geçtiğimiz ay baba olan ve bu mutluluğu magazin basınında geniş olarak yer alan usta isim uzun süren bir ayrılığın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu Devrim Saltoğlu Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve pazartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Alparslan Büyük Selçuklu ile el sıkıştı. Başarılı oyuncunun önümüzdeki bölümlerden itibaren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin seyircisiyle buluşacağı öğrenildi.

Yeni Düşman Belli Oldu

Bu sezon ikinci sezonunda olan ve pazartesi akşamları yayınlanan başarılı dizi Alparslan Büyük Selçuklu’nun kaleme alınan hikayesine göre zaman zaman yeni oyuncular hikayeye dahil oluyor ya da diziden oyuncular ayrılıyor. Geçtiğimiz sezonlarda dizide yer alan başarılı oyuncu Barış bağcı hikaye gereği diziyle yollarını ayırdı ancak daha sonra 32. Bölümle birlikte diye yeniden dahil oldu. Öbür taraftan kadroda yeniliğe giden dizinin oyuncu kadrosuna Alparslan’ın yeni düşmanı olarak ünlü ve başarılı oyuncu Devrim Saltoğlu dahil oldu. Dizide henüz hangi karaktere hayat vereceği belli olmayan başarılı oyuncunun Alparslan’ın karşısında yer alacağı ve Bizans İmparatorluğu saflarında yer alacağı öğrenildi. Devrim Saltoğlu yeni karakteriyle yakında Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde kamera karşısına geçecek.

Devrim Saltoğlu Kimdir?

Geçtiğimiz ay baba olan başarılı ve ünlü oyuncu Devrim Saltoğlu 30 Haziran 1973 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Ankara üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümünden mezun olmuştur. Ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyuncu, dizi ve sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Bir Zamanlar Kıbrıs, Kıbrıs Zafere Doğru, Güvercin, Cennetin Gözyaşları, Bedel, Yağmur, Osmanlı’da Derin Devlet, Kızım Nerede, Korku, İhanet, Sıla, Kayıt Dışı, Melekler Adası, Asmalı Konak, Üvey Baba, Parmaklıklar Ardında yer almaktadır.

31-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar