Show TV’nin Yeni Dizisi Sipahi Bomba Gibi Geliyor! Dizinin Kadrosuna Şimdi de Ece Dizdar Katıldı

Show TV’nin Yeni Dizisi Sipahi Bomba Gibi Geliyor! Dizinin Kadrosuna Şimdi de Ece Dizdar Katıldı
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve aralık ayında seyirciyle buluşması beklenen Sipahi dizisinde kerem Alışık’ın partneri Ece Dizdar oldu.

Yayın hazırlıkları süren ve merakla beklenen dizilerden biri olarak öne çıkan Sipahi dizisi ile ilgili gelişmeler hız kazanmaya başladı. Sektörde de merakla beklenen Sipahi Dizisi CNP Yapım tarafından hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde okuma provaları gerçekleştirilen ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dram ve macera türünde olacak olan dizi bir istihbarat ajanının hikayesini konu ediniyor. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak dizi aynı zamanda kanal tarafından da sabırsızlıkla bekleniyor. Bu sezon reytinglerde iyi bir grafik ortaya koyamayana Show Tv’nin iddialı dizisi olmaya aday olan Sipahi son olarak yeni ve başarılı bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı. Dizide Kerem Alışık’ın partneri olacak olan Ece Dizdar ile anlaşmaya varan CNP Film başarılı oyuncuyu 3. Bölümden itibaren hikayeye dahil edecek.

Ece Dizdar Sipahi Dizisinde!

Show Tv’nin merakla beklenen ve iddialı dizisi olmaya aday olan Sipahi dizisi son hazırlıklarını yapıyor. CNP Film tarafından hazırlanan ve Ali Doğançay tarafından kaleme alınan Sipahi dizisi birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Başrolünde Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizi geçtiğimiz günlerde okuma provalarını yaparak hazırlıklarını son safhaya taşıdı. Kanalın sabırsızlıkla beklediği dizi aynı zamanda seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Kerem Alışık’ın eski MİT Başkanı Yıldırım Bozok karakteriyle ekranlarda olacağı hikayeye Yıldırım Bozok’un aşk yaşayacağı Narin karakteri olarak ünlü ve güzel oyuncu Ece Dizdar dahil oldu. Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Narin karakteri 3. Bölümle birlikte hikayeye dahil olacak ve seyircinin karşısına çıkacak.

Sipahi Oyuncuları Kimler?

Show Tv ekranlarında yakında sete çıkması beklenen ve en geç aralık ayında seyirciyle buluşacak Sipahi dizisi birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizide yer alan ünlü isimler ve canlandıracakları karakterler ise şöyle;

-          Kaan Yıldırım (Korkut Ali)

-          Özge Gürel (Canan)

-          Kerem Alışık (Yıldırım Bozok)

-          Başak Gümülcinelioğlu (Azra)

-          Erkan Bektaş (Habtor Bin Said)

-          Sinan Tuzcu (Goran Losic)

-          Nurettin Sönmez (Kemal)

-          Elit Andaç Çam (Meral)

-          Çağdaş Onur Öztürk (Yusuf)

-          Gözde Okur (Esra)

-          Emre Bulut (Cem)

-          Zeynep Oymak (Elif)

-          İsmail Düvenci (Zeki) ve

-          Ece Dizdar (Narin)

31-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar