Erkan Kolçak Köstendil, Netflix'in yeni dizisi ile anlaştı!

Erkan Kolçak Köstendil, Netflix'in yeni dizisi ile anlaştı!
Erkan Kolçak Köstendil'in yeni dizisi belli oldu. Sevilen isim dijital platform Netflix'te yayınlanacak diziye dahil oldu.

Erkan Kolçak Köstendil, dizilere verdiği kısa bir aradan sonra yeni dizisi ile setlere çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun yeni dizisi Netflix'te yayınlanacak Yaratılan dizisi oldu.

Erkan Kolçak Köstendil'in yeni dizisi belli oldu

Çukur dizisindeki Vartolu karakteri bir fenomene dönüşen Erkan Kolçak Köstendil, dizinin sona ermesinin ardından bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih etti. O süreçte baba olan başarılı oyuncu ayrıca 9 bölümlük bir mini dizi çekti ve oynadı. YouTube'da yayınlanan Pes Artık mini dizisinde Bülent Şakrak ile beraber rol aldı. Sevilen isim dijital bir proje ile ekranlara dönüyor. Netflix'te yayınlanacak Çağan Irmak imzalı Yaratılan dizisine katılanlar arasına Erkan Kolçak Köstendil dahil oldu. Onunla birlikte Taner Ölmez de diziye dahil olan bir diğer isim. 

Çağan Irmak'ın imzası yer alan Yeşilçam dizisi şu sıralara ikinci sezonu ile BluTV'den ekrana geliyor. Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bora Akkaş ve Yetkin Dikinciler gibi isimlerin rol aldığı dizi her iki sezonunda da ses getirdi. Netflix'te yayınlanacak Yaratılan dizisi de ses getirecek bir dizi olacak. Erkan Kolçak Köstendil'in diziye katılmasıyla birlikte oyuncu kadrosu güçlendi. Yaratıcılar dizisinin yapımında O3 Medya yer alacak. O3 Medya şu sıralar çok konuşulan Kulüp dizisininde yapımcılığında yer aldı. Ayrıca ilk Türk yapımı Netflix dizisi olan Hakan Muhafız dizisiyle birlikte Beni Çok Sev filmi de Netflix ile O3 Medya ortaklığında yayınlandı. 

Yaratılan dizisinin konusu ne?

Yaratılan dizisinin çekimlerine 25 Ocak tarihinde başlanması bekleniyor. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa şehirlerinde yapılacak. Yaratılan dizisinin konusu fazlasıyla merak ediliyor. Çağan Irmak'ın yazdığı, yönettiği ve O3 Medya imzasıyla Netflix'te yayınlanacak Yaratılan dizisinin konusu dizinin başlamasına kısa bir süre kala hala sır gibi saklanıyor. Henüz Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'in rol alacağı kesinleşirken bu isimlerin dizide hangi karakterlerle yer alacağı da bilinmiyor. Yaratılan dizisine dahil olacak diğer isimlerle de görüşme devam ediyor. Kısa süre içerisinde diziye dahil olacak yeni oyuncular da belli olacak.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar