Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ‘Kötü Adamın 10 Günü’ Filmi ile Geri Dönüyor

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ‘Kötü Adamın 10 Günü’ Filmi ile Geri Dönüyor
Uzun zamandır bir projede yer alamayan ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, başrolünü Nejat İşler’le paylaşacağı ‘Kötü Adamın 10 Günü’ filmi ile geri dönüyor. İşte detaylar…

İlk olarak 2009 yılında Deniz yıldızı dizisi ile ekranlara çıkan ve son olarak 2020 yılında Zemheri dizisinde Berrak karakterine hayat veren oyuncu Hazal Filiz Küçükköse setlere geri dönüyor. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Küçüköse Netflix'te yayınlanacak “Kötü Adamın 10 Günü” filminde Buket karakterine hayat verecek.

Hazal Filiz Küçükköse’nin Yeni Projesi: ‘Kötü Adamın 10 Günü’

En son 2020 yılında bir dizi projesinde yer alan ünlü oyuncu Küçükköse, özellikle Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Zeynep Soydere karakteri ile büyük çıkış yakaladı. Şimdi ise Netflix’te yayınlanacak yeni projesi olan ‘Kötü Adamın 10 Günü’ filmi ile setlere geri dönüyor.

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Ay Yapım, Netflix'e yeni bir proje daha yapmaya hazırlanıyor. Mehmet Eroğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'İyi Adamın 10 Günü' filminin devam halkası olan 'Kötü Adam' için geri sayım başladı. Yeni yılda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'İyi Adamın 10 Günü' filminin kadrosunda Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Başrolünde yine Nejat İşler'in yer alacağı, yönetmen koltuğunda ise yine Uluç Bayraktar'ın oturacağı yapımın çekimlerine ise başlandı. Filmin ikincisinde artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan avukat Sadık'ın kötü bir adam olmaya karar vermesiyle başlayan süreç konu edilecek. Yeni filmin kadrosuna katılan Hazal Filiz Küçükköse ise Buket karakterine hayat verecek.

Hazal Filiz Küçükköse ‘Farklı Roller Olmazsa Oynamıycam, Direniyorum’ Demişti.

Bir yılı aşkın süredir, hem pandemi sebebiyle hemde aradığı gibi bir proje bulamadığı için ekranlardan uzak kalan Hazal Filiz Küçükköse, kendisine gelen yaz dizisi tekliflerini reddettiğini, sezon projelerinde yer almak istediğini söylemişti.

Ünlü oyuncu Küçükköse, Posta gazetesinden Ali Keser’e verdiği bir röportajında, “Hep aynı tarz projelerde yer almaktan haz etmediğini, her türlü karakteri canlandırabilirim. Ama gelen teklifler, birbirinin benzeri. Bundan muzdaribim. Şimdilik direniyorum. Aksiyon istiyorum biraz. Vurdulu kırdılı olsun. Sınırları zorlasın. Bir ajanı oynamak büyük keyif verir bana’’ demişti.

Oyuncu, bu durumdan şikayetçiydi ve kendisini tekrar etmek istemediği için de çok farklı roller olmazsa projelerde yer almama kararı almıştı. Küçükköse, “Projelerle ilgili aslında 1 yıldır dayanıyorum. Aynı tarzda karakterlerin gelmesi ve başka şeyler oynamak için direniyorum. Ama az kaldı direncimin kırılmasına” açıklamasını yapmıştı. Röportajın üzerinden kısa bir süre sonra direncini kıran, ‘Kötü Adamın 10 Günü’ filminde oynayacağını duyurdu.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar