Doğu Demirkol'dan meslektaşı Cem Yılmaz'a olay gönderme!

Doğu Demirkol'dan meslektaşı Cem Yılmaz'a olay gönderme!
Komedyen Doğu Demirkol sosyal medyada üzerinden yaptığı paylaşımıyla meslektaşı Cem Yılmaz'a olay bir göndermede bulundu.

Komedyen Doğu Demirkol, meslektaşı Cem Yılmaz'a gönderme içeren bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Cem Yılmaz'ın kendisinin şakasından esinlendiğini ima etti. Bu paylaşım sosyal medyada büyük ses getirdi.

Doğu Demirkol'dan Cem Yılmaz'a şaka göndermesi

Doğu Demirkol, sosyal medyada eski bir gösterisinde yaptığı esprinin videosunu paylaştı. Bu paylaşım büyük ses getirdi zira Cem Yılmaz'a yapılmış bir ima içeriyordu. Videoda Doğu Demirkol akrabalar tarafından gönderilen "Allah diyen aslan" videolarını komik bir dille seyircilere aktarıyordu. Geçtiğimiz günlerde dijital platformda yayınlanmasıyla gündeme gelen Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi akıllara geldi. Cem Yılmaz da kendi gösterisinde benzer bir konuda espri yapıyordu. Doğu Demirkol'un paylaşımına "Eskilerden bir şaka" başlığı attı. Bu paylaşım herkes tarafından Cem Yılmaz'a yapılan bir gönderme olarak anlaşıldı. Doğu Demirkol, Cem Yılmaz'ın kendi gösterisinden esinlendiğini ima etti. Cem Yılmaz'ın bu paylaşımla ilgili bir yorum yapıp yapmayacağı fazlasıyla merak ediliyor.

Türkiye Cem Yılmaz konusunda ikiye bölündü

Cem Yılmaz'ın son stand-up gösterisi Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus en sonunda yılbaşı gecesi Netflix'te yayınlandı. 2013 yılındaki CM101MMXI Fundamentals gösterisinden bu yana sahnelere çıkmayan Cem Yılmaz, yıllar sonra yeni gösterisiyle sahnelere döndü. 2019 yılında başlayan gösteri pandemi kısıtlamaları nedeniyle oldukça uzadı ve ancak geçtiğimiz aylarda sona erdi. Başarılı komedyenin yeni gösterisini sahnede izleme imkanı bulamayan seyirciler gösterinin Netflix'te yayınlanacağını öğrenmesinin ardından gösteriyi merakla bekledi. Yılbaşı gecesinde yayınlanan Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus, yılbaşı gecesi Türkiye'de en çok izlenen yapımların başında geldi. 

Netflix şovu yayınladıktan sonra şova gidemeyen milyonlar da en sonunda izleme fırsatı buldu. Çok geçmeden gösteri ile ilgili görüşler de paylaşıldı. Gösteriyi izleyen bir grup seyirci Cem Yılmaz'ın gösterisinin olduğunu düşünürken bir diğer grup seyirci de gösteriyi komik bulmadı. Komik bulmayanların büyük bölümü komedyenin eski gösterilerindeki performansından uzak olduğunu savundu. Günlerdir gösteri ile ilgili pek çok görüş dile getirilirken Doğu Demirkol, ünlü komedyene sosyal medya paylaşımıyla Cem Yılmaz'a gönderme yaptı. Bakalım Cem Yılmaz'dan Doğu Demirkol'a nasıl bir geri dönüş yapılacak.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar