Erkan Petekkaya Ve Binnur Kaya Ödül Töreninde

Erkan Petekkaya Ve Binnur Kaya Ödül Töreninde
Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu seçilen usta oyuncu Binnur Kaya’ya Ödülünü Erkan Petekkaya verdi. Erkan Petekkaya Binnur Kaya’nın önünde diz çöktü.

Geçtiğimiz sezon yaklaşık 20 bölüm boyunca birlikte aynı sahneleri ve seti paylaşan ve ortaya çıkardıkları ürünle de tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran iki ünlü isim bir ödül töreninde bir araya geldi. Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’da birlikte rol alan iki isim Erkan Petekkaya ve dizinin ana oyuncusu Binnur Kaya bir ödül töreninde bir araya geldikler. Ödül töreninde birinin ödül verdiği diğerinin ödül aldığı an inanılmaz bir olaya sahne oldu. Ortaya çıkan sahne iki usta oyuncu için, dostluk budur dedirtti ve başarının aslında hiçte tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı. Gecede birçok ödül verilirken Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunu yaşamaya başlayan Kırmızı Oda’nın Doktor Manolya’sı Binnur Kaya’ya Yılın Kadın Dizi Oyuncusu seçildi. Usta isme ödülünü ise rol arkadaşı Erkan Petekkaya verdi.

Önünde Diz Çöktü

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı ödül gecesinde birçok ünlü isim yer aldı ve birçok ünlü isme ödül verildi. Geceye damgasını vuran olay ise Tv 8 ekranlarının başarılı dizisinin ana oyuncusu Binnur Kaya ile yine aynı dizde yaklaşık 20 bölüm boyunca Delikanlı Sadi rolünü oynayan Erkan Petekayya arasında yaşandı. Ödül gecesinde Yılın en iyi Kadın Dizi oyuncusu seçilen Binnur Kaya’ya ödülünü Erkan Petekkaya verdi. Ancak Erkan Petekkaya ödülü rol arkadaşına verirken diz çöktü ve adeta onun ustalığını kabul etti. Bu büyük jest karşısında usta oyuncu Binnur Kaya’da Erkan Petekkaya’nın önünde diz çöktü ve ikili birbirine sarılarak bu anı kutladılar ve geceye damga vurdular. Seyirciler ise ikilinin bu hareketini dakikalarca alkışladı.

Kimler Ödül Aldı?

Özge Ulusoy’un sunduğu İstanbul Turizm Derneği’nin katkılarıyla Eshome Collection Ana Sponsorluğunda bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Golden Palm Awards ödül töreninde birçok ünlü isim ödül aldı. Ödül alanlardan bazıları, Yılın Rock Sanatçısı Ufuk Baydemir, Yılın Rap sanatçısı Norm Ender, Yılın Türk sanat müziği ödülünü Aslı Hünel, Yılın Erkek Sinema Oyuncusu İsmail Hacıoğlu, Yılın Kadın haber Sunucusu Nazlı Çelik oldu. Törende yılın kadın dizi oyuncusu olarak ise Tv 8 ekranlarının başarılı dizisi Kırmızı Odanın başarılı ismi Binnur kaya aldı.

15-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar