İbrahim Tatlıses’ten 12 Yıl Sonra Sürpriz Karar

İbrahim Tatlıses’ten 12 Yıl Sonra Sürpriz Karar
Ünlü isim İbrahim Tatlıses 9 yıl aradan sonra televizyon programını yapmıştı. Şimdi ise ünlü isim 12 yıl sonra konser vermeye hazırlanıyor.

Türk Halk müziğinin usta isimlerinden biri olan ve adı artık bir efsaneye dönüşen İbrahim Tatlıses uzun yıllar sonra yeni bir karara imza atarak yine herkesi şaşırtmayı başardı. Yaşadığı talihsiz olaydan sonra uzun yıllar tedavi gören İbrahim Tatlıses her şeye rağmen mücadeleyi bırakmadı ve uzun yıllar sonra yeniden toparlanarak hayata kaldığı yerden devam etmeye başladı. Yıllar boyunca yaptığı ve seyircinin heyecanla ve severek izlediği İbo Şov’u yeniden yapan ve yine ekranda fırtınalar estiren ve hatta ilk kez bestelediği bir şarkıyı da bu programda seslendiren ünlü türkücü bu kez de uzun yıllar ara verdiği konser programına yeniden başlamaya karar verdi. Bu kararla müzik dünyasında herkesi şaşırtan İbrahim Tatlıses’in konser programı bile belli oldu.

12 Yıl Sonra Konser Geliyor

Geçirdiği zorlu sürecin ardından herkesi şaşırtarak 9 yıl sonra ekranlara dönen ve İbo Şov’u tekrar yapmaya başlayan İbrahim Tatlıses reytinglerde eskiyi aratmadı. Daha sonra ikinci bir anlaşma imzalayarak programını 26 bölüme tamamlayan İbrahim Tatlıses bu seferde yaklaşık 12 yıl boyunca ara verdiği konserlere yeniden çıkmaya karar verdi. 69 yaşındaki ünlü isim bu kararıyla herkesi şaşırtırken konser programında üç konser olacağı ve biletlerin de daha şimdiden tükendiği öğrenildi. Ünlü ismin ilk konserini 23 Eylül’de vereceği öğrenildi. İbrahim Tatlıses’in üç konserini de Kuruçeşme’de vereceği öğrenildi.

Biletler Dakikalar İçinde Bitti

69 yaşında olan ve son olarak Star Tv ekranlarında İbo Şov Programını yaparak seyirciyle birlikte olan ve oldukçada başarılı bir sezon yayan usta isim İbrahim Tatlıses bu seferde konserle seyircisinin önüne çıkmaya hazırlanıyor. Kuruçeşme sahnesinde gerçekleştirilecek 23 Eylül tarihindeki konser için satışa sunulan biletlerin dakikalar içinde tükenmesi organizatörleri mutlu ederken bu durum karşısında iki konser daha eklenmesi düşünüldü ve bu durum üzerine İbrahim Tatlıses’in 23 Eylül tarihinin ardından iki konser daha vereceği öğrenildi. Ünlü ismin bu konser programıyla 12 yıl aranın ardından yeniden sahnede yer alacağı öğrenildi. Ünlü isim yıllar sonra yeniden sahnede sevenleriyle sevilen şarkılarını seslendirecek.

15-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar