Erkan Petekkaya Yeniden Setlerde

Erkan Petekkaya Yeniden Setlerde
Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek O Kız dizisinde usta oyuncu Erkan Petekkaya çarpıcı ve sıra dışı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Televizyon dünyasında hareketlilik ve yenilik hiç bitmiyor. Geçtiğimiz aylarda Focus Film tarafından hazırlıkları başlayan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak iddialı proje Hayallerim Babam ve Ben adlı diziyle ilgili gelişmeler her gün değişerek devam ediyor. Kanalın iddialı projelerinden olması beklenen diziyle ilgili daha önce yönetmen değişikliği yaşanmıştı. Bu değişikliğin ardından diziyle anlaşma sağlayan oyuncu Tansel Öngel’de diziyle yollarını ayırmış ve yeni isim olarak da Ozan Dolunay ile anlaşıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak aradan geçen zamanın ardından Ozan Dolunay’ın da diziyle yollarının ayrıldığı iddia edilmişti. Ağustos ayı sonlarına doğru ekrana gelmesi beklenen diziyle ilgili son dakika gelişmesi olarak iki flaş iddia ortaya atıldı. Filmin kötü başlayan hikayesini tümden değiştirecek iddiaya göre filmin adı ve başrol oyuncusu değişti.

Yeni Adı O Kız Oldu

Focus Film tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması beklenen Hayallerim Babam ve Ben adlı dizinin adı O Kız olarak değişti. Kanal D ekranlarının yeni yayın dönemindeki iddialı projesi O Kız dizisinin yılan hikayesine dönen başrol oyuncusu da belli oldu. Dizide birbirinden başarılı yapımlara imza atan başarılı oyunculardan Erkan Petekkaya ile anlaşmaya varıldı. Dizide şu ana kadar canlandırdığı karakterlerin dışında bambaşka bir karaktere hayat verecek olan Erkan Petekkaya’nın projede yer alacak olması sektörde bir anda gündem oldu. Halen hazırlıkları süren dizinin en geç bayram sonrası sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı öğrenilirken dizide Erkan Petekkaya’ya başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç’ın eşlik etmesi bekleniyor. Dizi Sırma Yanık tarafından kaleme alınırken Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturacağı öğrenildi.

O Kız Dizisi Konusu

Hazırlıkları süren ve yeni sezonun iddialı projelerinden olması beklenen O Kız dizisi Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizide usta oyuncu Erkan Petekkaya şu ana kadar canlandırdığı karakterlerin dışında tamamen ters köşe bir karaktere hayat verecek. O Kız dizisi bir sosyal medya fenomeninin hayatına odaklanacak ve onun yaşadıklarını konu alacak. Dizide Kadir karakteriyle seyirci karşısına çıkacak Erkan Petekkaya, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığında bir karaktere canlandıracak. Kadir hayat ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen coşku ve heyecanla hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

07-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar