İnandır Beni Filminin Detayları Belli Oldu

İnandır Beni Filminin Detayları Belli Oldu
Sinema Sektörünün yeni iddialı filmlerinden biri olan ve 2022 yılının son aylarında vizyona girecek iddialı aşk filmi İnandır Beni’nin detayları belli oldu.

Bu yaz sinema sektörü için tam anlamıyla bir şahlanış sezonu oldu. Pek çok film projesi hazırlandı ve pek çok film sete çıkarak çekimlere başladı. Bu filmlerden bazıları sinema severler için hazırlanırken bazıları da internet yayın platformları için projelendirildi. Oyuncular içinde oldukça bereketli geçen bu yaz ayları sektörün büyüklüğünü de gözler önüne serdi. Düşük bütçeli yapımlardan dev bütçeli yapımlara kadar pek çok proje hazırlanırken bunlar arasında öne çıkan ve kendini belli edenler seyirci tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu yapımlardan biri olan ve Taff Pictures tarafından halen hazırlıkları süren İnandır Beni adlı film şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Aşk temalı film için cast çalışmaları devam ederken filmin başrolleri ve hikayesi ise belli oldu.

Bir Aşk Hikayesi Anlatılacak

Taff Pictures tarafından halen hazırlıkları süren ve bayram sonrasında sete çıkacak olan İnandır Beni filmi 2022 yılının son haftalarında vizyona girecek. Oldukça iddialı bir proje olan ve Murat Saraçoğlu tarafından yönetilecek dizinin yazarı ise Selen Bağcı. Çanakkale’de çekilecek filmde iki çocukluk arkadaşının etkileyici ve güçlü aşkı hikaye edilecek. Çok küçükken arkadaş olan ve o zamanlarda çocukça hislerle birbirini seven Sahra ve Deniz aradan geçen yılların ardından büyümüş ve yeniden bir araya gelmişlerdir. İki çocukluk arkadaşı arasında yeniden başlayan aşk büyük ve güçlü duyguları ön plana çıkarırken aşka inanmak istemeyen taraf için bu aşka teslim olmak zor olacaktır. İnanır Beni sinema sektöründe özelikle genç kitleye hitap edecektir ve 2022 yılının sonlarına doğru vizyona girecektir.

İnandır Beni Oyuncuları Kimler?

Yaz aylarının en güçlü filmlerinden biri olan ve halen hazırlıkları devam eden İnanır Beni için cast çalışmaları halen devam ediyor. Film bayram sonrası sete çıkmaya hazırlanırken cast çalışmaları da devam ediyor. Filmde yer alacak oyuncular arasında şu ana kadar isimleri belli olanlar arasında, son dönemin genç ve başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan (Sahra), Ekin Koç (Deniz), Naz Çağla Irmak (Ahu), Çağrı Çıtanak (Ulaş), usta oyuncu Yıldız Kültür (Sahra’nın Babaannesi) ve Zerrin Sümer (Deniz’in babaannesi) bulunmaktadır. Halen devam eden cast çalışmalarına yine usta ve güçlü isimlerin katılması beklenmektedir. Film Çanakkale’nin Asos beldesinde çekilecektir.

07-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar