Erkan Petekkaya'dan Komedi Filmi

Erkan Petekkaya'dan Komedi Filmi
Son dönemlerde başka başka karakterlerle seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Erkan Petekkaya komedi türünde bir filmle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar sert abi, mahallenin delikanlısı, kararlı ve katı iş adamı, acımasız bir insan olarak seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Erkan Petekkaka son olarak rol aldığı Kırmızı Oda’da canlandırdığı karakterle başka bir yüzünü daha seyirciye göstermişti. Kırmızı Oda’da canlandırdığı hayata sıkı sıkıya tutunan ama asla yenilmeyen ve karamsarlığa kapılmayan, hayatın eğlenceli taraflarını keşfeden bir karakterle seyirciyi şaşırtan Erkan Petekkaya şimdilerde rol alacağı filmle bir kez daha kendi seyircisini şaşırtmaya hazırlanıyor. Bu sezon aynı zamanda O Kız adlı dizi ile de seyirciyle buluşacak olan Erkan Petekkaya O Kız adlı dizide de yine geleneksel çizgisinin dışına çıkarak 45 yaşında ancak 5 – 6 yaşlarındaki bir çocuğun saflığında bir karakter olan Kadir’e hayat verecek. Usta oyuncu son zamanlarda kendi çizgisinin dışına çıkmak için kabul ettiği rollerle aslında oyunculuğunu da farklı alanlara kaydırmaya çalışıyor. Ünlü oyuncunun rol alacağı yeni filmde bu türde bir film olarak seyirciyle buluşacak. Bir komedi filminde rol alacak ve başrolü canlandıracak Petekkaya bu film için çalışmalara başladı.

Komedi Filmiyle Seyirci Karşısına Çıkıyor

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya son zamanlarda kendi çizgisinin dışında roller alarak hem seyirciyi şaşırtıypr hem de farklı karakterleri de canlandıracağını gösteriyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak O Kız adlı diziyle beş yaşındaki bir çocuğun masumluğu ve saflığında, bir insan olan 45 yaşındaki Kadir’i canlandıracak olan oyuncu şimdilerde ise başrolünü oynayacağı Kadırgalı karakteriyle Filme Gel adlı projeyle de bir komedi filminde rol alacak. Cast çalışmaları devam eden Filme Gel adlı filmde Kadırgalı karakterini canlandıracak Erkan Petekkaya’ya Fırat Doğruluoğlu, Levent Ülgen, Çilek Dilligil, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu eşlik edecek. Film İhsan taş tarafından yönetilecek.

Filme Gel Konusu Ne?

Erkan Petekkaya’nın başrolünü oynayacağı Filme Gel adlı projede üç arkadaşın sinema filmi çekme hayalleri vizyona taşınacak. Setlerde figüranlık yapan Çetin’in en büyük hayali bir gün başrol oynayabilmektir. Yıllarca yurt dışında yaşayan ve orada kalan korsan CD satan Necmi yıllar sonra memleketine döner ve yurt dışında yönetmenlik yaptığını söyler. Muzo ise ne iş bulsa yapar ve hiçbir işte dikiş tutturamaz. Bu üç arkadaş sonunda Filme Gel adlı kendi filmlerini çekmek için çalışmalara başlarlar.

15-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar