MasterChef Türkiye'de Sürpriz İş Teklifi

MasterChef Türkiye'de Sürpriz İş Teklifi
Tv 8 ekranlarında yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye’de yarışan bir yarışmacının anlattıkları herkesi derinden etkiledi.

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma ve yemek programlarından MasterChef Türkiye yeni sezonu yine oldukça yüksek bir seyredilirlik oranıyla açtı. Şu sıralar form doldurarak yarışmaya başvuran ve ilk eleme turunu geçerek jüri karşısına çıkmaya hak kazanan adaylar arasında beyaz önlüğü elde etme mücadelesi yaşanıyor. Beyaz önlüğü elde eden ve ilk aşamayı geçen yarışmacılar daha sonra üçlü elemeyle birbiriyle yarışacak ve yarışmanın aday kadrosu olan 16 kişilik yarışmacıların arasında yer almaya çalışacaklar. Birbirinden başarılı ve hikayeleri ilginç yarışmacının jüri karşısına çıktığı eleme turunda şu ana kadar birçok yarışmacı yarıştı veya beyaz önlüğü aldı ya da yarışmanın ilk aşamasında elendi. Bu yarışmacılar arasında yer alan ve dramatik hikayesiyle öne çıkan Eren Yüce elenmesine rağmen yarışmanın jüri üyesi Mehmet Şeften iş teklifi aldı.

Gel İşe Başla

MasterChef Türkiye şu sıralar yeni sezonuyla ekrana geliyor. İlk eleme turunun yaşandığı yarışma programında geçtiğimiz akşam yarışan Eren Yüce yarışmadan elenmesine rağmen şef Mehmet Yüce’den iş teklifi aldı. Yöresel bir yemek olan Babuka’yla yarışmaya katılan Eren Yüce bir üst tura çıkamayarak elendi. Mehmet Şef’le sohbet eden yarışmacı elenmesinin ardından Mehmet Şef’ten iş teklifi aldı. Mehmet Şef “şöyle yapalım şimdi benim bir okulum var. Yönetici asistanlarımdan biri işi bırakıyor orada asistanlık yapar mısın? Somer’in dediği gibi bana senin gibi biri lazım. Bir de mutfağı öğrenirsin iyi de bir motivasyon olur” ifadelerini kullandı. Yarışmacı Eren Yüce bu teklifi kabul etti.

Kanser Hastasıydım

Yarışmaya katılan Eren Yüce programda yaptığı açıklamalarla herkesi duygulandırdı. Eren Yüce “kötü bir dönem geçirdim. 2 yıl önce kanser hastasıydım. Hastaneye kapandığım için taburcu olunca yemek yaparak kafamı dağıttım. Evde tek başıma altı kişilik yemek masası hazırlıyordum. Sanki arkadaşlarım buradaymış gibi. Mutfak sayesinde kanseri tamamen yendim. Kendimi geliştirmek istiyorum. En iyi geliştirebileceğim yer burası. O yüzden burada olmayı çok istiyorum” ifadelerini kullandı. Eren Yüce’nin bu anlattıkları herkesi derinden etkiledi. Eren Yüce’nin daha sonra iş teklifi alması ve bunu kabul etmesi herkesi oldukça mutlu etti.

15-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar