Behzat Ç'nin Kadrosuna Bir Oyuncu Daha Katıldı

Behzat Ç'nin Kadrosuna Bir Oyuncu Daha Katıldı
Televizyon dizisi seyircisi için bir fenomen olan Behzat Ç. Serisinin yeni bölümlerinin çekimi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı.

Türk dizi seyircisinin heyecanla beklediği projelerin başında gelen ve seyircinin efsaneleştirdiği dizilerden olan Behzat Ç. Bir Ankara polisiyesinin yeni bölüm çekimleri için hazırlıklar hızla devam ediyor. BluTv’de seyirciyle buluşacak olan ve Gül ve Çekiç Behzat Ç. Adlı kitaptan uyarlanacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Seyircinin çok sevdiği ve efsane diziler arasında yer alan dizi uzun süre seyirciden uzak kalmış ve ama her sezon yeniden çekileceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Sonunda bu sezon gerçekleşen bu büyük beklenti için yapım şirketi hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Birbirinden ünlü isimlerin katılmaya başladığı dizinin yeni bölümlerinde hikaye kaldığı yerden devam edecek. Dizinin başrolünde yine usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu rol alırken eski kadrodan isimlerde dizide yer alacak. Ayrıca diziye yeni isimlerde katılmaya devam ediyor.

Başkomiser Behzat’ın Amiri Belli Oldu

BluTv’de seyirciyle buluşacak olan Gül ve Çekiç Behzat Ç. Adlı dizi için cast çalışmaları devam ediyor. Birbirinden ünlü isimleri bir araya getirmeyi başaran diziye yeni isimler katılmaya da devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak dizide Behzat başkomiser’in amiri karakteriyle Emrah Elçiboğa dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Güven Kıraç, Ayça Eren, Mehmet Ali Nuroğlu, Evliye Aykan, Gökçe Eyüboğlu, Esra Ronabahar, Derin Beşikçioğlu gibi isimler yer alacak. Diziye yeni dahil olan Emrah Elçiboğa ise Behzat Ç.’nin müdürü olarak seyirci karşısına çıkacak.

Emrah Elçiboğa Kimdir?

Gül ve Çekiç Behzat Ç. Dizisinde rol alacak olan usta oyuncu Emrah Elçiboğa 24 Nisan 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Emrah Elçiboğa daha sonra oyunculuk eğitimleri almış ve setlerde yer almaya başlamıştır. Oyunculuğun yanında yönetmenlikte yapan ünlü isim bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol almıştır. Emrah Elçiboğa’nın rol aldığı yapımlar arasında

·         Çemberimde Gül Oya

·         Asi

·         Kurşun Yarası

·         Yeditepe İstanbul

·         En Son Babalar Duyar

·         Bir İstanbul Masalı

·         Sev Kardeşim

·         Tatlı Bela Fadime

·         Şefkat Tepe

·         Aşk ve Ceza ve

·         Hayat Ağacı bulunmaktadır.

15-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar