Erkan Petekkaya'nın aşıyla ilgili sözlerine tepki yağdı

Erkan Petekkaya'nın aşıyla ilgili sözlerine tepki yağdı
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın aşı karşıtları ile ilgili sözleri tepki topladı. Katıldığı düğün sonrası gazetecilere konuşan Erkan Petekkaya ne dedi? Detaylar haberimizde…

Erkan Petekkaya sık sık polemiklerle gündeme gelen oyunculardan. Petekkaya'nın bu kez aşı ve aşı karşıtlarıyla ilgili sözleri polemiğe neden oldu. Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi rolüyle geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Erkan Petekkaya yeğeninin düğününde görüntülendi. Yeğeni Levent Çatmaz'ın düğün törenine katılan Petekkaya muhabirlerle sohbet etti. Magazin muhabirlerinin sorularını cevaplayan Petekkaya'nın aşı ve aşı karşıtları ile ilgili sözleri ise dikkat çekti. Aşının uygulanış biçimine karşı olduğunu söyleyen Petekkaya'ya sosyal medyadan çok sayıda tepki mesajı geldi.

Erkan Petekkaya'dan aşıyla ilgili açıklama

Erkan Petekkaya ve eşi Didem Petekkaya yeğenleri Levent Çatmaz ve Seren Kestel çiftinin düğününe katıldı. Aynı zamanda çiftin nikah şahitliğini de üstlenen Petekkaya çifti gecede gazetecilerle de sohbet etti. İyi Parti'li Buğra Kavuncu ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdal Adalı'nın da katıldığı düğün töreninde Petekkaya açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda yeni bir proje ile ekrana gelmeye hazırlanan Erkan Petekkaya aşı hakkında da düşüncelerini paylaştı. Erkan Petekkaya, "Onlar aslında aşı karşıtı değiller uygulama biçimine karşılar. Ben de aşının uygulanma biçimine karşıyım" dedi.

Erkan Petekkaya aşı karştları için ne dedi?

Yeğeninin düğün töreninde gazetecilere konuşan Erkan Petekkaya'nın sözleri son günlerde gündemin önemli konularından biri olan aşıyla ilgili olunca dikkatlerden kaçmadı. Erkan Petekkaya, aşı karşıtları için "Onlar aslında aşı karşıtı değiller uygulama biçimine karşılar. Ben de aşının uygulanma biçimine karşıyım" ifadelerini kullandı. Petekkaya sözlerine şöyle devam etti; "DSÖ kimin elinde neden sürekli Biontech vuruyorlar." Erkan Petekkaya gündemin sıcak konularından olan aşı mevzusunda yorum yapınca sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Birçok kullanıcı Petekkaya'ya tepki göstererek her gün artan koronavirüs vakalarına ve ölümlerine bakılmasını istedi.

Erkan Petekkaya yeni sezonda başrollerini Nehir Erdoğan'la paylaştığı kod adı Şuçlu dizisiyle ekranda olacak. Hazırlıkları devam eden dizi O3 Medya imzası taşıyor ve Star Tv'de yayınlanacak.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar