Ünlü İsim Öykü Çelik Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor

Ünlü İsim Öykü Çelik Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor
Dizilerin sevilen ve aranılan oyuncularından olan ve son olarak Survivor 2021’de yer alan güzel oyuncu Öykü Çelik yeniden ekranlara dönüyor.

Televizyon dünyasında bu sezon pek çok yeni dizi seyirciyle buluştu ve buluşmaya da devam ediyor. Seyircilerin heyecanla ve merakla beklediği bu yapımlar yine seyircilerin takdirine kalmış durumda. Reytingleri iyi olanlar ekran yolculuklarına devam ederken reytingleri bekleneni veremeyenler ise ne yazık ki ekranlara ve seyirciye erken veda edecekler. Yeni diziler ve eski diziler ekranlarda reyting yarışına girerken ve ayakta kalmak için mücadele verirken yeni dizlerin hazırlıkları da başladı. Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve hikayesi ve kadrosuyla heyecan uyandıran dizlerden Benim Hayatım için de hazırlıklar devam ediyor. Pek çok ünlü isimle anlaşma sağlayan yapım şirketi yeni ve ünlü bir ismi daha kadrosuna dahil etti. 2021 Survivor’da boy gösteren ünlü oyuncu Öykü Çelik dizinin kadrosuna dahil oldu.

Öykü Çelik Benim Hayatım’da

Star Tv ekranlarında yeni bir dizinin hazırlıkları sürüyor. Cast çalışmaları devam eden ve adı Benim Hayatım olarak açıklanan diziye birbirinden ünlü isimler dahil oluyor. Son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2021’de yarışan ve seyircinin büyük ilgisini çeken genç ve güzel oyuncu Öykü Çelik de Benim Hayatım dizisinin kadrosuna dahil oldu. Bir baba kızın dramı ile güçlü bir aile içinde yaşanan olayları konu alacak dizide güzel oyuncu Öykü Çelik’in Meral karakterine hayat vereceği öğrenildi. Ünlü isim yeni projeyle anlaştığını sosyal medya hesabından yaptığı “bir hayırlı olsun alırım” ifadeleriyle sevenlerine duyurdu. Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş’ın ve Genco Özak’ın rol aldığı Benim Hayatım yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Öykü Çelik Kimdir?

Dizilerin aranılan oyuncularından genç ve güzel oyuncu Öykü Çelik 13 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa başlayan Öykü Çelik ilk olarak Selena adlı diziyle ekranlara gelmiştir. Pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında ise,

-          Şeref Sözü

-          Diriliş Ertuğrul

-          Kapan

-          Savaşçı

-          Hayat Sevince Güzel

-          Darbe

-          Poyraz Karayel

-          Yeşil Deniz

-          Romantik Komedi

-          Bir Zamanlar Osmanlı

-          Nuri

-          Gönülçelen

Bulunmaktadır.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar