Erkan Petekkaya'nın koronavirüs paylaşımına tepki yağdı!

Erkan Petekkaya'nın koronavirüs paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı koronavirüs paylaşımına birçok ünlüden tepki geldi. İşte Erkan Petekkaya'nın tepki toplayan o paylaşımı...

Koronavirüs salgını sebebiyle son günlerde birçok kişi farklı paylaşımlar yapıyor. Özellikle 'evde kal' çağrısının yapıldığı paylaşımlarda ünlüler ev halleriyle ilgili paylaşımlar yapıyor. Salgın sebebiyle birçok sektörde işler durdu ve birçok işletme kapatıldı. Televizyon dünyasında ise ikili bir yaklaşım sergileniyor. Birçok yapım şirketi ve kanal dizi setlerini durdururken bazı yapımlar çekimlere devam ediyor. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın başrolde yer aldığı Gel Dese Aşk dizisi de çalışmalarına devam eden diziler arasında. Büyük bir salgın tehlikesinin olduğunu bir zamanda setlerini durdurmayan yapımlara, oyuncu ve oyuncu sendikaları tepki gösteriyor. Tepkilerin olduğu bir ortamda Petekkaya'nın set çalışanlarıyla birlikte çektiği video ise birçok kesimden tepki çekti.

Sete ara verilmemesi tepki çekti

Atv'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya set ortamında ve set işçileriyle birlikte koronavirüs için bestelediği şarkıyı seslendirdi. Eğlenceli bir video olarak paylaşılan bu görüntülere ise başta bazı oyuncular olmak üzere her kesimden tepki yağdı. Petekkaya görüntülerde ağızlarında maske ile çalışan set ekibiyle birlikte şarkı söylüyor. Petekkaya'nın paylaşıma eklediği ve kendileri ile sağlık çalışanlarını kıyasladığı not ise tepkilerin dozunu arttırdı. Petekkaya videoyu "Biz de böyle bir deli ekibiz oykorona korona seslendirenler ep ve arkadaşları. Bizde tıpkı haberciler televizyoncular gibi tıpkı saglık calısanları market calısanları guvenlik görevlileri söförler işçiler kamu çalışanları paketçiler banka çalışanları gibi sizler evde oturun diye (tüm dezenfekte önlemlerini alarak)işimizin basındayız. Bizimde işimiz sizleri eglendirmek 'evdekaltürkiye'. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Yaşasın soytarılar. sevgiler selamlar." notuyla paylaşmıştı. Sürekli evden çıkmayın çağrılarının yapıldığı bir dönemde işçilerin ve oyuncuların sete gitmek durumunda bırakılması tepkilere neden oldu. Elçin Sangu ve Nurgül Yeşilçay'da bu görüntülere tepki veren isimlerdendi.

Elçin Sangu: Gel de delirme!

Erkan Petekkaya'nın set görüntülerine tepki gösteren Elçin Sangu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 'ekibe yazık ekibe' şeklinde sert bir paylaşım yaptı. "Gel de delirme" diyen Sangu, "Biz ne anlatıyoruz bas bas, bunlar ne yapıyor" şeklindeki paylaşımıyla tepkisini ortaya koydu.

Yeşilçay'dan manidar paylaşım!

Atv'deki Gel Dese Aşk dizi setinin ara vermemesi Nurgül Yeşilçay'ı da kızdırdı. Yeşilçay'ın Erkan Petekkaya'nın paylaşımının ardından yazdığı twitter paylaşımı oldukça manidar bulundu. Nurgül Yeşilçay, "Uyuşturucu zararlı!!! Alkol zararlı!!! Salaklık zararlı!!! Adam sanmak daha da zararlı!!! E ben anlattım bunları!!!" şeklinde bir paylaşım yaptı. Erkan Petekkaya ile mahkemelik olduğu bilenen Yeşilçay'ın paylaşımı dikkat çekti.

29-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar