Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Ekibinin Koronavirüs Test Sonucu Belli Oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Ekibinin Koronavirüs Test Sonucu Belli Oldu!
Koronavirüs sebebiyle çekimlerine 2 hafta ara veren Doğduğun Ev Kaderindir Ekibinin dört gözle beklediği koronavirüs testi sonunda açıklandı. İşte detaylar!

Koronavirüs tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Virüsü kapanlar kadar sağlıklı olanlar da diken üstünde. Acaba bana da bulaşır mı, evden çıkmalı mıyım, yoksa kendimi karantinaya mı almalıyım, yeterli maske, ilaç, var mı, hastaneler ne durumda, bu gün kaç kişi öldü, kaç kişi enfekte oldu? Bu sorular uzayıp gidiyor. Televizyonlar neredeyse 24 saat bu konuyla ilgili yayınlar yapıyor. Tüm dünyada tüm insanlar neredeyse bu hastalığı öğrenmiş oldu. Tabi bazılarımız da bu hastalığı çok daha yakından hissetmeye başladık. Yani nefesi ensemizde diyebiliriz. Bunun için de test yapılanlar dört gözle sonucu bekliyor. Dua ediyor negatif çıksın diye. Bu kişilerden biri de Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Doğduğun Ev Kaderindir’in ekibi oldu. Virüs sebebiyle sete ara veren dizide ekipten birinde olduğundan şüphelenilen koronavirüsün yapılan test sonucu ortaya çıktı. İşte haberi!

Doğduğun Ev Kaderindir Ekibi Diken Üstünde!

Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan başarılı dizi Doğduğun Ev Kaderindir ülkemizde de görülen Koronavirüs sebebiyle sete ara veren dizilerden biri. Başrollerinde demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un rol aldığı dizi çekimlerine 2 hafta ara verirken çekimler sırasında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan görüntü yönetmeni Özgür Polat tüm çalışanların yüreğini ağzına getirdi. İddialara göre çekimler sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Özgür Polat karantinaya alınmıştı. Bu haber tüm çalışanlar arasında paniğe ve korkuya sebep olurken herkes çıkacak sonuca odaklandı.

Koronavirüs Testi Negatif Çıktı!

Bu sezon başlayan ve gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor ve dizi izleyicilerden oldukça iyi tepkiler alıyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadığı ve bir aşk ve dram dizisi olan doğduğun Ev Kaderindir geçtiğimiz günlerde çekimlere 2 hafta vermişti. Dizi ara vermeden önce sette rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan görüntü Yönetmeni Özgür Polat tüm çalışanların yüreğini ağzına getirdi. Özgür Polat’ın koronavirüsten dolayı karantinaya alındığı son zamanlarda kulaktan kulağa yayılırken çalışanlarda korkuyla beklemeye başladı. Bu korku dolu bekleyiz nihayet son buldu. Hastanede tedavi gören Özgür Polat’ın Koronavirüs testinin negatif çıktığı ve Polat’ın zatürreden tedavi gördüğü öğrenildi. Bu haber tüm Doğduğun Ev kaderindir ekibine rahat bir nefes aldırdı. Bizde Özgür Polat’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

28-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar