TRT 1’den Yeni Dizi: Karantina

TRT 1’den Yeni Dizi: Karantina
TRT 1'de yakında yep yeni bir dizi ekrana gelecek. Birol Güven imzasını taşıyan dizi Karantina koronavirüs günlerini komedi tarzında seyircinin beğenisine sunacak. İşte detaylar!

Dizi yapımcıları televizyon kanalları ve internet platformları için hazırladıkları dizilerin çekimlerini koronavirüs sebebiyle erteleme kararı alınca kanalların yayın akışı adeta şaşkına döndü. Kanallar prime time kuşağında ne yayınlayacağını şaşırdı be eski günlere dönüş yapmaya başladı. Kimi yabancı sinemalarla günü geçiştirirken kimi dev yeniden Türk Sinemasının başyapıtlarını akışa koydu. Hababam Sınıfının kaçıncı yayını olduğunu kendilerinin bile bilmediği yayınını yeniden yayınlamaya başladılar. Yani bu günler tam karantina günleri oldu televizyonlar için. Ancak bu zamanı fırsata çevirmeye çalışanlar da var. Bunlardan biri de TRT. TRT yakında yeni bir diziyi yayına sokmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Mint Yapım’ın üstlendiği koronavirüs günlerine özel Karantina adlı dizinin fragmanları yakında diye dönmeye başladı. İşte detaylar!

TRT 1’den Karantina Dizisi!

Yapımcılığını birçok diziye imza atan ve özellikle Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi dizilerle uzun yıllar başarılı sezonlar geçiren Mint Yapım’ın üstlendiği Karantina yakında TRT 1’de ekrana gelecek. Birol Güven’in yapımcılığını yapacağı ve koronavirüs günlerine özel olarak hazırlanan ancak içeriği tam olarak bilinmeyen Karantina Dizisi yakında ekrana gelecek. Seksenler Dizisi’nin koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilirken yeni dizinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Yine seksenler dizisinde rol alan oyuncuların oynayacağı dizi karantina günlerini evinde geçirmek zorunda kalanlar için hazırlanmış durumda. Yapımcı Birol Güven diziyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Milletçe evde kaldığımız bu günlerde çok özel bir dizi hazırladık sizin için” ifadelerini kullandı. Paylaşımda ayrıca dizide rol alan oyuncuların da diziyi anlatan replikleri yayınlandı.

Karantina Nasıl Bir Dizi?

Yapımcılığını Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven’in üstlendiği ve TRT 1’de yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen Karantina adlı dizinin oyuncu kadrosunda Şoray Uzun, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hacı Ali Konuk gibi yine Seksenler Dizisinde rol alan oyuncular yer alıyor. Karantina günlerine özel olarak hazırlanan dizinin komedi türünde olacağı ve karantinaya özgü hikayelerle evde kalmanın önemine vurgu yapacağı tahmin ediliyor. Dizin yine Birol Güven ve ekibinin elinden çıkacak hikaye ve senaryoyu seyircinin beğenisine sunacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar