Erkenci Kuş Deniz Kimdir?

Erkenci Kuş Deniz Kimdir?
Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Erkenci Kuş'a katılan Deniz kimdir? Sanem'im psikolog arkadaşı Deniz'in gerçek adı nedir?

Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Erkenci Kuş'a yeni bir isim daha katıldı. Erkenci Kuş dizisinde Deniz karakterini canlandıran Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Başak Gümülcinelioğlu, Erkenci Kuş dizisinde hangi karaktere hayat verecek? İşte detaylar..

Erkenci Kuş Deniz (Başak Gümülcinelioğlu) Kimdir?

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisi her Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Her hafta yepyeni bölümleri ile izleyicisine hareketli dakikalar yaşatan dizi Erkenci Kuş'ta zaman atlaması yaşanacak. Bu zaman atlamasının ardından diziye yeni oyuncular dahil oldu. Bunlardan biri de Sanem'in psikolog arkadaşı Deniz karakterine hayat verecek Başak Gümülcinelioğlu oldu. Kızıl saçları ile dizide rüzgarlar estiren güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, dizi hayranları tarafından sevilecek mi merak konusu. Güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu,  Ali Sabuncugil Menajerlik Oyunculuk Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Ay yapım imzalı Burcu Biricik’in de kadrosunda yer aldığı “8. Gün” dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yapmıştır.

Başak Gümülcinelioğlu dizide Sanem'in psikolog arkadaşı Deniz karakterini canlandıracak. Başak Gümülcinelioğlu'nun dışında diziye 5 yeni oyuncu daha dahil oldu. Bunlar Sevinç Erbulak, Ahmet Somers, Aliye Uzunatağan, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Gümülcinelioğlu oldu. Dizide yaşanacak zaman atlamasının ardından oyuncu kadrosuna katılan Sevinç Erbulak, Sanem'in yeni komşusu rolünü canlandırıcak. Sevinç Erbulak, Can Divit'in babası Aziz Divit'in ilk aşkı Mihriban Tayfuni olarak karşımıza çıkacak. Cumartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde Yiğit'in geçirdiği kaza sonrasında Can ve Sanem arasındaki büyük aşkın milad yaşamasına sebeb oluyor. Yeni bölüm dizinin başrolleri Can ve Sanem'in ayrılmasının ardından geçen 1 yıl sonrasını ekranlara getirecek. Yeni yaşamlara yelken açan Can ve Sanem'in yeni evleri hayranların beğenisine sunulacak. Bakalım Gold Film imzalı dizi bu yeni jenerasyonu ile beğenilecek mi?

Erkenci Kuş dizisinde ayrınca Can Divit'in babası rolünü canlandıran Ahmet Somers (Aziz Divit) ve Remide karakterine hayat veren Aliye Uzunatağan diziye tekrar dönecek. Reyting rekortmeni dizi Erkenci Kuş yepyeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici karşına çıkacak. Yeni senaryo ve yeni bölümleri ile bakalım dizi beğenilecek mi?

04-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar