Kurtlar Vadisi oyuncusu Behzat Ç. kadrosunda!

Kurtlar Vadisi oyuncusu Behzat Ç. kadrosunda!
Blu TV ekranlarında yeniden başlayacak olan Behzat Ç. ekibine bomba transfer yapıldı. Ekibe katılan Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu kim ve hangi rolde oynayacak

Blu TV ekranlarında izleyicileriyle yeniden buluşacak olmanın heyecanını taşıyan Behzat Ç. ekibine bomba transfer yapıldı. Ekibe katılan Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu kim ve hangi rolde oynayacak, sorusuna cevap haberimizde.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Behzat Ç. kadrosunda!

Bir zamanlar ekranları kasıp kavuran Behzat Ç yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Heyecanlı bir telaşla kadro çalışmaları süren diziye yeni bir karakter gireceği konuşuluyordu. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara polisiyesi” dizisi yoğun talepler sonucu kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümleri için çalışmalar başladı bile. Yeniden başlayan her dizide olduğu gibi bir kez daha toplanan ekibe Kurtlar Vadisinden tanınan Yasin Komutan dahil oldu. Efsane dizi 'Behzat Ç.'nin BluTV için çekilecek yeni bölümlerinin hazırlığı tüm hızıyla sürüyor. Altı yıl aradan sonra İnter Medya'nın yapımcılığında hayata geçirilecek olan proje, 40'ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Senaryosunu Mehmet Ercan Erdem'in kaleme aldığı diziyi yine Serdar Akar yönetecek.

Yeni Behzat Ç ne zaman başlayacak?

Karıştığı bir trafik kazasıyla tanınan senarist-yazar Emrah Serbilerin aynı adlı eserinden uyarılmış diziyi senarist Ercan Erdem yazacak. Serdar Serdar Akar yapacak. Yönetmen Serdar Akar kümesi ve eski ekibi bir araya getirmek için harekete geçti. Serdar Akar, yönetmen dizinin çekeceği Haziran ayında başlamayı planladığını belirtti.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yasin Komutanı Kadroda

Serdar Akar ile eski ortağı usta yönetmen Tarkan Karlıdağ uzun süre sonra tekrar 'Behzat Ç.' için bir araya geldi. Yeni bölümlerde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'na ait eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler de eşlik gelecek. Yeni kadroya hazırlanıyor 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin sevilen karakterlerinden 'Yasin Komutan' Ertuğrul Şakar da içeriyoruz. Usta tiyatrocu Şakar, 'Behzat Ç.'de Behzat'ın arkadaşı' Serhat Müdür 'rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Ertuğrul Şakar kimdir?

1977 yılında Sivas'ta doğan Ertuğrul Şakar, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Çeşitli dizi, sinema ve reklam filmlerinde rol alan Şakar oyunculuk hayatının yanı sıra halen Hacettepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak diksiyon ve tiyatro dersleri veriyor. Bir dizide canlandırdığı sert mizaçlı astsubay Kordon Celil´in aksiyon sahneleri ile çok kısa zamanda her yaşta izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu, köprüden akıntılı ve hızla akan bir suya atlamak ya da binalardan iple inmek gibi sahneleri rahatlıkla yaparak efsane lakabını kazandı. Seyfi rolüyle Eyvah Halam dizisinde, Naci rolüyle Dördüncü Osman (3. bölüm) dizisinde, Tombala isimli sinema filminde, çeşitli reklam filmlerinde ve kısa metrajlı filmlerde rol aldı. canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

03-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar