Kuzgun dizisi 3 ödüle layık görüldü!

Kuzgun dizisi 3 ödüle layık görüldü!
Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisi İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin oyları sonucu dağıtılan 3 ödülü kazanmayı başardı.

Her Çarşamba akşamı 20:00'da Star TV'den ekranlara gelen ve başrollerinde Barış Arduç ile Burcu Biricik'in yer aldığı Kuzgun dizisi, İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül töreninde 3 ödüle layık görüldü. İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 'Yılın En İyi Dram Dizisi', 'Yılın En İyi Erkek Başrol Oyuncusu: Barış Arduç' ve 'Yılın En İyi Kadın Başrol Oyuncusu: Burcu Biricik' ödülleri Kuzgun dizisinin oldu. 

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden Kuzgun dizisine 3 ödül birden

İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü Moda Topluluğu tarafından organize edilen İstanbul Moda Rehberi etkinliğinde bir ödül töreni de düzenlendi.  W Hotels Studios'ta düzenlenen ödül törenine Kuzgun dizisi damgasını vurdu. Kuzgun dizisi törenden 3 ödül kazanarak ayrıldı. İstanbul Üniversitesi öğrencileri Kuzgun dizisine 'Yılın En İyi Dram Dizisi', Kuzgun karakterini canlandıran Barış Arduç'a 'Yılın En İyi Erkek Başrol Oyuncusu' ve Dila Bilgin karakterini canlandıran Burcu Biricik'e 'Yılın En İyi Kadın Başrol Oyuncusu ödüllerini layık gördüler. Kuzgun dizisinin başrol oyuncuları Barış Arduç ve Burcu Biricik, setteki yoğunluk nedeniyle ödüllerini almaya gidebilme imkanı bulamadılar. Ödülleri onlar yerine Derya Beşerler ve Aytek Şayan aldı.

Barış Arduç ve Burcu Biricik'ten teşekkür mesajı

Çekimler devam ettiği için ödül törenine katılamayan Barış Arduç ve Burcu Biricik, Kuzgun dizisinin Instagram hesabı üzerinden bir teşekkür mesajı yayınladı. Barış Arduç 'Yoğun set programı yüzünden aranızda olamadık bu yüzden üzgünüz biraz ama ödülünüz bizi çok da sevindirdi. Ayrı ayrı herkese çok teşekkürler. Umarım en kısa zamanda yüz yüze görüşürüz.' ifadelerini kullandı. Burcu Biricik ise 'Doğum günümde böyle bir hediye yani ödül aldığım için çok teşekkür ediyorum. Herkese sevgiler.' şeklinde konuştu.

Ay Yapım imzası taşıyan Kuzgun dizisi Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Bahadır İnce'yi yönetmen koltuğunda gördüğümüz dizinin senaryosunu Burcu Görgün ve Toptaş Özlem Yılmaz kaleme alıyor. Kuzgun dizisinin oyuncu kadrosunu Barış Arduç, Burcu Biricik, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler ve Erdal Küçükkömürcü oluşturuyor.

05-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar