Mucize Doktor dizisinin kadın başrolü belli oldu!

Mucize Doktor dizisinin kadın başrolü belli oldu!
Mucize Doktor dizisi çok yakında FOX TV ekranlarında olacak. Taner Ölmez'in başrolde yer alacağı dizinin kadın başrolü de belli oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Mucize Doktor dizisinde başrolün Taner Ölmez olduğunu öğrenmiştik. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Taner Ölmez'e eşlik edecek başrol oyuncusu da belli oldu.

Mucize Doktor'un kadın başrolü kim?

ATV'de yayınlanmış Kırgın Çiçekler dizisiyle birlikte yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadın başrolü oldu. Bu haber resmiyet kazanmasa da televizyon sektörüyle ilgili haberlere çok önceden ulaşmasıyla sosyal medyada nam salan "Adolftay" hesabından Gökçe Akyıldız ile anlaşma sağlandığını takipçileriyle paylaştı. Önümüzdeki günlerde Gökçe Akyıldız ile anlaşma sağlanması bekleniyor.

Güney Kore'de yayınlanan Good Doctor dizisinden uyarlanacak

Taner Ölmez ve Gökçe Akyıldız'ın başrolde yer alacağı Mucize Doktor dizisi, Güney Kore'de Good Doctor adıyla yayınlanan diziden uyarlanacak. Güney Kore'de oldukça tutan diziyi ABC kanalı ABD'de uyarladı. Good Doctor dizisinin Türkiye uyarlamasını MF Yapım ve FOX TV işbirliğiyle gelecek sezonda izleme imkanına sahip olacağız.

Gökçe Akyıldız kimdir?

30 Ekim 1992 tarihinde dünyaya gelen Gökçe Akyıldız, Sinop doğumludur. Küçüklüğünden bu yana dizilerde boy gösteren genç oyuncu 2002 yılında STV'de  yayınlanan Sırlar Dünyası dizisinde rol aldı. Bu diziyle birlikte oyunculuğa adım attı. 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Büyümüş de Küçülmüş dizisiyle kariyeri devam etti. 2004 yılında başlayan ve STV'de yayınlanan Büyük Buluşma dizisinde 3 sezon rol aldı.  2005 yılında Kanal 7 dizisi Zeynep'te rol aldı. 

2006 yılında Ezo Gelin dizisinde rol aldı ve Tekgül karakterini canlandırdı. Daha sonra sırasıyla Gazi, Kollama ve Hayat Devam Ediyor gibi dizilerde rol aldı. 2013 yılında FOX TV'de yayınlanan ve bir romandan diziye uyarlanan Fatih Harbiye'de rol aldı. Bu diziyle birlikte tanınırlığını arttı. Star TV'de yayınlanan Medcezir dizisinin ikinci sezonunda rol aldı. 2015 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde rol almaya başladı. Kariyerinin zirvesine Kırgın Çiçekler dizisiyle ulaştı. 3 sezon boyunda dizide rol aldı. Kırgın Çiçekler dizisinde rol aldıktan sonra hayatını Mustafa Özyurt ile birleştirdi. Bu evlilikten bir çocuk sahibi olmasının ardından kariyerine 2 yıllık bir ara verdi. Ekranlara dönüşü FOX TV'de yayınlanacak Mucize Doktor dizisiyle olacak. 

02-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar