Erkenci Kuş dizisinde beklenmeyen karar!

Erkenci Kuş dizisinde beklenmeyen karar!
Star Tv'nin ilgi ile izlenen dizisi Erkenci Kuş'ta beklenmeyen bir karar alındı. İşte izleyicileri merakta bırakan o haber...

Çağrı Bayrak yönetmenliğini yaptığı Erkenci Kuş'ta beklenmeyen bir değişiklik yapıldı. Star TV ekranlarının en sempatik ve en çok izlenen dizi Erkenci Kuş yeni sezonda da heyecanla devam etmesi için zaman atlaması yapıldı. Başrollerini Can Yaman, Demet Özdemir, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Ali Yağcı,Tuğçe Kumral, Anıl Çelik gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin hayranları karar verilen bu değişikliği çok merak etti. Erkenci Kuş dizisinde beklenmeyen karar ne?

1 YILLIK ZAMAN ATLAMASI

Gold Film imzasını taşıyan Erkenci Kuş dizisinde yayınlanacak olan 40. bölümün ardından 1 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Yapılan bu değişiklik ile birlikte diziye yeni eklenen isimlerin yanı sıra bir de diziden ayrılan isimler olacak. Aradan geçen 1 yılın ardından dizide yer alan tüm mekanlar değişecek. Sempatik oyunculuğu ile izleyicinin küçük şımarık kızı olan Sanem, yapılan bu değişiklik ile birlikte ünlü biri olacak. Diğer yandan da Can ve Emre'nin şirketleri çok zor bir döneme girecek. Şirketi kurtarmaya çalışan iki kardeş Can ve Emre ne yapacaklarını bilemezler. Tam da bu esnada Can ve Emre'nin babası Aziz bey çıkıp gelecek. Can ve Emre'nin yurtdışından gelen babası rolüne hayat verecek olan isim ise Ahmet Somers olacak. Fakat baba Aziz bey şirketi kurtarmak için yurtdışından tek değil, sevgilisi ile birlikte dönecek. Merakla beklenen bu değişikliğin ardından neler yaşanacak. İzleyici yeni değişikliği beğenecek mi?

Ahmet Somers kimdir?

Erkenci Kuş dizisinde Can ve Emre'nin babası Aziz bey rolünü canlandıracak olan Ahmet Somers, 1959 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu ilk, orta, lise öğrenimini de İzmir'de tamamlamıştır. Ahmet Somer, oğlak burcudur. 1.73 boyunda olan oyuncunun gözleri mavi renktir. Ahmet Somers'i Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Bir Litre Göz Yaşı dizilerinden de hatırlayabilirsiniz.

Ahmet Somers'in rol aldığı diziler;

Erkenci Kuş (Aziz)

Bir Litre Gözyaşı (Selim)

Fi (Konuk Oyuncu)

Ramazan Sokağı

Kırık Kalpler Bankası (Doktor Celal)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Hasan)

Yeşil Deniz (Şükrü)

Hatasız Kul Olmaz (Ceneviz)

Aşk Oyunu (Ekrem)

Ben Onu Çok Sevdim (Ahmet)

Kurt Kanunu (Emin Bey)

Htr2b Dönüşüm (Mehmet)

Ateşin Düştüğü Yer

Son İstasyon

Vali (Mıcheal Peterson)

Sınıf

Mavi Kuş

Yanık Koza (İplikçi Hüsnü)

Dost Eller 

14-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler