Çukur sezon finali tarihi belli oldu! 

Çukur sezon finali tarihi belli oldu! 
Çukur sezon finali tarihi belli oldu! 11 Haziran 2019 Pazartesi günü Çukur dizisi Otizm konulu bir etkinlikle final yapacak

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ortalığı kasıp kavuran Çukur'da ‘Yolun sonu geldi sevgili Canlı Tv izleyicileri. Show Tv ekranlarında 2. Sezonunu yaşayan reyting canavarı Çukur dizisinin final tarihi belli oldu. Çukur dizisi final yapacak mı, final tarihi ne zaman, ayrıntılar haberimizde.

Çukur sezon finali tarihi belli oldu! 

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur'un sezon finali tarihi resmi açıklamayla netleşti. Yapımcıları Kerem Çatay ve Pelin Diştaş, yönetmen Sinan Öztürk'le düzenledikleri ortak basın toplantısında Çukur’un sezon finali, 11 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacağını bildirdiler.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal gibi usta oyuncuların rol aldığı Çukur dizisi Ay Yapım imzasıyla ekrana geliyor.

Finalde sıra dışı bir etkinliğin düzenleneceği de bildirildi. Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlenecek ‘Çukur Otizmin Farkında’ gecesinde, izleyiciler dizinin finalini oyuncularla beraber seyredebilecek. Etkinlikte ayrıca ‘Çukur’un müziklerine imza atan Toygar Işıklı, Allame, Cem Adrian, Eypio ve Gazapizm gibi isimler de sahnede yer alacak.

Çukur'dan Efsane final

İki sezondur estirdiği havayla kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi oluşturan 'Çukur', unutulmaz otizm konusunda farkındalık oluşması için sürekli projeler geliştiriyor. Çukur', bu hedefini 11 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleşecek büyük sezon finali gecesi ile bir adım daha ileri taşımak için harekete geçti. Haliç Kongre Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek sosyal faaliyette izleyiciler dizinin sezon finalini oyuncularla beraber izleme fırsatı bulabilecek. Ayrıca Çukur'un dillere pelesenk olan şarkılarını da ünlü müzisyenlerin bizzat kendilerinden dinleme fırsatı yakalayacaklar. Yapımcı Pelin Diştaş, pek çok sürprizin yaşanacağı Çukur Sezon Finali Gala Gecesi biletlerinden elde edilecek gelirin tamamının Tohum Otizm Vakfı'na aktarılacağını da müjdeledi. Bu büyük gecenin biletlerini Biletix'ten temin edebilirsiniz.

Çukur’da neler oluyor?

Bu sezon 11 Haziran’da final kararı alan Çukur dizisinde yavaş yavaş sona geliniyor sevgili Canlıtv izleycileri. Sena'yı kurtarmak için Mahsun ve Yamaç zamanla yarışırken yaptığı tüm çabalar yetersiz kalır. Mahsun'un peşine düşen Yamaç, onunla yüksek bir yerde karşı karşıya gelir. İkili boğuşurken ikisi birden aşağı düşer ve Mahsun ölür. Cumali, Selim ve Yamaç’ın, Sena’nın cansız bedenini Çukur’a getirdiğinde, Sena’yı kucağından indirmeyen Yamaç’ın perişan hali yürekleri sızlatır. Sena’yı gören İdris’in yaşadığı acı derinden hissedilirken, şoke olan Aliço’nun tepkisi izlenmeye değer. Bir kayıp daha veren Koçovalılar, bir büyük acıyla daha yüzleşirken hem Yamaç için hem de Koçovalılar için bundan sonrası kolay olmayacaktır.

 

15-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler