Erkenci Kuş Neden Final Yapıyor?

Erkenci Kuş Neden Final Yapıyor?
Yaz sezonunun efsane dizilerinden Erkenci Kuş final yapıyor. Peki ne oldu da dizi apar topar final yapıyor? Dizi de yanlış giden ne? İşte final yapacak dizi ile ilgili gerçekler!

Yaz dizilerinin arasında hiç şüphe yok ki Star Tv’de yayınlanan Gold Film imzalı Erkenci Kuş dizisi başarısı ile başta gelir. Yaz sezonunda yayınlanmak üzere 13 bölüm gibi bir süre için anlaşılan ancak elde ettiği başarı ile ana yayın dönemi denilen Eylül yayın döneminde de devam eden ve üstelik oldukça yüksek sayılabilecek bir reytingle devam eden ve bütün bir yıl başa oynayan bir dizi için başarılı oldu demek çokta yadsınmayacak bir durum. Ve Erkenci Kuş geçen yaz 26 Haziran 2018 tarihinde başladığı ekran yolculuğuna bu yaz da devam ediyor. Peki, bu durum böyle devam edecek mi? Ne yazık ki hayır. Star Tv ve Gold Film Erkenci Kuş’un bu yaz itibari ile final yapmasına karar verdi. İşte ayrıntılar!

Efsane Yaz Dizisi Erkenci Kuş Final Yapıyor!

Bir yaz günü, 6 Haziran 2018 tarihinde Gold Film imzası ile Star Tv’de yayınlanmak üzere başlayan Erkenci Kuş yine bir yaz günü final yapıyor. Seyirci tarafından çok sevilen ve reytinglerde hep başa oynayan ve bu yönüyle yapımcısının ve yayın kanalının yüzünü güldüren Erkenci Kuş’un daha önce Ocak 2020 gibi final yapacağı açıklanmıştı. Ancak görünen o ki bu tarih artık gerçekleşmeyecek. Gold Film ve Star Tv Erkenci Kuş’un final yapmasına karar verdi. Peki dizi ne zaman final yapacak? 6 Haziran’da başlayan Erkenci Kuş bir yıl sonra 51. bölümü ile 6 ağustos 2019 tarihinde final yapacağı açıklandı. Böylece bir yaz günü başlayan dizi tam bir yılı devirdikten sonra yine bir yaz günü seyirciye veda edecek.

Erkenci Kuş Neden Final Yapıyor?

Star Tv’nin çok sevilen yaz dizisi Erkenci Kuş 6 Ağustos 2019 tarihinde 51. Bölüm ile seyirciye veda edecek. Peki, Erkenci Kuş neden final yapıyor? Bu sorunun tek bir cevabı yok aslında. Ancak yapım şirketi tarafından onaylanmayacak cevaplar verebiliriz. Bunların başında Erkenci Kuş’un başrol oyuncuları Can yaman (Can) ve Demet Özdemir(sanem) arasındaki sürekli kavga durumu geliyor. İddialara göre ikilinin kavgası o kadar artmış ki set çalışanları bile artık huzursuz olmaya başlamış. Sonra yine ikilinin ekrana da yansımaya başlayan birbirine soğuk davranışları seyirciyi etkilemiş durumda. Seyirci ikili arasındaki soğukluğu hissettiği için diziyi keyifle seyretmekten vazgeçmiş. Bir diğer neden ise senaryo. Bir dizide ve filmde hikaye ve senaryo her şeydir. Oysa Erkenci Kuş’un senaryosu son zamanlarda baştaki eğlenceli ve keyifli halinden çok uzaklaşmıştı. Bu da seyirci tarafından tasvip görmedi. Tabi her ne olursa olsun reytingler düşmese idi dizi bütün bu olumsuzluklara karşın yine de devam ederdi ama gemi bir kere su almaya başladı mı artık çare kalmaz. Yama gemiyi batmaktan kurtarmaz. Erkenci Kuş içinde olan bu ne yazık ki.

18-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar