Erkenci Kuş Yiğit (Utku Ateş) kimdir?

Erkenci Kuş Yiğit (Utku Ateş) kimdir?
Erkenci Kuş dizisine Yiğit karakteriyle dahil olan Utku Ateş dizinin tüm dengelerini değiştirecek gibi duruyor. Erkenci Kuş Yiğit kimdir, hangi dizilerde rol almıştır?

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden Erkenci Kuş bu hafta izleyicileri çok şaşırtan sürprizlerle ekranlara geliyor. Erkenci Kuş 31. Yeni bölüm fragmanı ekranlara düşer düşmez Sanem-Can fanları çok şaşırmış durumda.

Sanem kendisini Can’a affettiremeyince istifa mektubu yazıyor. Cey Cey de onu engellemeye çalışıyor. Bu şokla birlikte bu hafta Erkenci Kuş izleyicilerini bir şok daha bekliyor. Sanem’in kaza yaptığını gördüğümüz tanıtım videosunda herkesin yüreği ağzına geliyor. Peki kazaya sebep olan karakter Yiğit Kim? Canli tv izleyicileri için bu meçhul adam Yiğit’i araştırdık.

CAN'A RAKİP ARANIYOR

Erkenci Kuş dizisinde Can karakterine bu zamana kadar sağlam bir rakip bulunamadı. Dizi Muzaffer’in namı diğer Zebercet’in Sanem’e olan aşkıyla başladı. Ancak bu aşkın Can karşısında hiçbir şansı yoktu. Senaryo ekibi bunu görmüş olacak ki hemen farklı bir karakteri devreye soktu. Özgür Özberk’in hayat verdiği karakter olan İtalyan Patron Fabri karakteri de Can karşısında eridi ve bitti. Son bölümlerde Fabri’nin Sanem’in kokusunu almasını kabul edemeyen Can, Sanem’den uzaklaşmıştı. İşte bu zor durumda Can’ın karşısına güçlü bir karakter geliyor. Sanem ve Can aşkının arasına girebilecek kadar güçlü bu karakter: Yiğit Sanem’e arabasıyla çarptıktan sonra hemen hastaneye götürüyor. Can’ın ilk kıskançlığı burada başlıyor. Sonrasında Yiğit’i ajansta da görünce Can deliriyor. Çünkü Yiğit Sanem’e iş teklifi yapmaya gelmiştir.

ERKENCİ KUŞ YİĞİT (UTKU ATEŞ) KİMDİR?

Utku Ateş; 1990 İstanbul doğumlu olup eğitimini de Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve televizyon bölümünde tamamlamıştır. Çeşitli sahnelerde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2014 yılının büyük prodüksiyonlu özel dizilerinden Kurt Seyit ve Şura dizisiyle televizyon hayatı başlamıştır. Pek Yakında sinema filmiyle de sinemaya adım atan sanatçı Poyraz Karayel, Aile İşi, Çilek Kokusu, Hayat Sırları gibi dizilerde de rol almıştır.  

1.90 metre boyuyla Yiğit’in Can’a tam manasıyla rakip olabileceği görülüyor. Hem bu iş teklifi de hikayeye fazladan ivme kazandırabilir. Ayrıca Can ile Yiğit’in eskiden tanışmaları da rekabete büyük değer kazandıracaktır.

Seyirci Yiğit kimdir, sorusundan sonra artık Yiğit, Sanem’i etkileyip Can’dan uzaklaştırabilecek mi diye diziyi takip etmeye devam edecektir.
Siz de Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisini canli tv üzerinden kolaylıkla izleyebilirsiniz.

20-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar