Vurgun konusu ve oyuncu kadrosu

Vurgun konusu ve oyuncu kadrosu
Vurgun konusu ve oyuncu kadrosu. Vurgun dizisi ilk bölümde neler yaşandı? Vurgun dizisi yeni bölüm fragmanı izle. Vurgun dizisi izle.

Vurgun konusu ve oyuncu kadrosu. Fox tv ekranlarının yeni dizisi Vurgun, ekranlara bomba gibi geldi. İlk bölümüyle seyircisiyle buluşan Vurgun dizisi, oldukça ilgi gördü. Ancak diziyi izlemeyen seyirci Vurgun'un konusunu ve karakterlerini merak etmeye başladı. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve güçlü bir senaryoya sahip olan projenin konusu ne? Vurgun oyuncu kadrosu. Vurgun dizisi karakterleri. Vurgun dizisi hangi kanalda? Vurgun dizisi hangi gün? 

Vurgun dizisi konusu

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Vurgun dizisi, Kemal Vardar'ın yaşadığı bir kaza sonucunda başlar. Ünlü iş adamı Kemal Vardar, yaşadığı bir kaza sonucunda komaya girer ve 10 yıl boyunca komda kalır. 10 yıl boyunca Kemal Vardar'ın hayatında birşey değişmezken ailesinde köklü değişiklikler meydana gelir. 10 yıl sonra hayata yeniden gözlerini açan Kemal Vardar, eşi başta olmak üzere herkesin bambaşka hayatlara yelken açtığını görür. Eşi, Kemal Vardar'ın iş ortağı ile evlenmiştir. Reyhan'ın on yıl önce bir çocuğu daha olmuştur ancak Kemal Vardar bu çocuğun kimden olduğunu öğrenmek ister. Yıllar sonra gözlerini yeniden açan işadamı Kemal Vardar'ın karmakarışık bir yaşam hikayesi.

Gold Film'in öncülüğünde yürütülen Vurgun dizisi, her Çarşamba günü yepyeni bölümleriyle Fox Tv ekranlarında olmaya devam ediyor!

Vurgun dizisi kadrosu

Gold Film'in üstlendiği dizinin yapımında Faruk Turgut yer alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez, Orkun Çatak ve Hilal Saral yer almaktadır. Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın başrollerinde yer aldığı Vurgun dizisinin kadrosunda Emre Kınay, Begüm Birgören, Filiz Ahmet, Altan Erkekli, İnanç Konukçu, Aliye Uzunatağan, Berna Koraltürk, Cemal Toktaş, Rüveyda Öksüz, Mehmet Bozdoğan, Cenk Kangöz, Aziz Sarvan ve Ayşen İnci yer almaktadır.

Deniz Çakır kimdir?

31 Aralık 1982 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Deniz Çakır, Ankara doğumludur. Aslen Trabzon'lu olan oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda tiyatro eğitimini tamamlayan Deniz Çakır, Ankara radyosunda tevrübe kazanmıştır. Kadın İsterse dizisinde Alev rolünü canlandıran DenizÇakır, daha sonra Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Vurgun dizilerinde rol almıştır.

 

21-02-2019
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar