Erkenci Kuş’a Taze Kan! Başak Güröz Kimdir?

Erkenci Kuş’a Taze Kan! Başak Güröz Kimdir?
Star Tv'nin başarılı dizisi Erkenci Kuş yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan Başak Güröz kimdir? işte detaylar?

Geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve Gold yapım tarafından Star Tv için projelendirilen Erkenci Kuş uzun bir yayın döneminin ardından bu yaz da ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin Eylül yayın döneminde de devam edeceği ve Ocak 2020 gibi ekranlara veda edeceği tahmin ediliyor. Seyircinin de beğenerek seyrettiği Erkenci Kuş her ne kadar ilk gün ki reytingini şimdilerde yakalayamasa da yine de başarılı ve yüksek reytingler almaya devam ediyor. Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in paylaştığı dizide geçtiğimiz günlerde Yiğit karakterini oynayan Utku Ateş diziye veda etmişti. Sevilen dizi bu sefer de kadroya yeni katılan bir oyuncuyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar!

Erkenci Kuş’a Taze Kan!

Star Tv’nin başarılı yapımlarından Erkenci Kuş yaz döneminde de yayınına ara vermeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Seyircinin beğenerek takip ettiği dizi de geçtiğimiz günlerde bir veda yaşanmış ve sevilen oyuncu Utku Ateş Erkenci Kuş’a veda etmişti. Bu ayrılığın ardından Erkenci Kuş’un oyuncu kadrosunda zayıflama olur mu soruları sorulmaya başlanırken cevap gecikmedi. Gold Yapım tarafından hazırlanan Erkenci Kuş’a yeni bir oyuncu katıldı. Seyircinin Fox Tv’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinden de yakından tanıdığı Başak Güröz Erkenci Kuş’un oyuncu kadrosuna dahil oldu. Başak Güröz’ün Erkenci Kuş’ta hangi karakteri canlandıracağı ise henüz belli oldu.

Başak Güröz Kimdir?

1991 yılında Antalya’da dünyaya gelen güzel oyuncu Başak Güröz, ortaokul ve lise yıllarında okul tiyatrosunda rol alarak oyunculuk hayatına amatörde olsa başlamıştır. Oyuncu bu yıllarda aynı zamanda gitar, tenis ve dansla da yakından ilgilenmiştir. Lise eğitiminin ardından Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü kazanmış ve bu okuldan mezun olmuştur. Üniversiteden sonra Başak Güröz oyunculuğu meslek olarak seçmeye karar vermiş ve bunun için Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Güzel oyuncu şimdiye kadar Panda, Vatan Bilgisayar gibi markaların reklamlarında rol almıştır. Aynı zamanda Kanıt ve Bizim Hikaye gibi dizilerde rol almıştır. Bizim Hikaye’de canlandırdığı Hülya karakteri ile seyirciden tam not alan oyuncu 1.68 cm boyundadır. Başak Güröz, Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile nişanlanmış ancak ikili daha sonra ayrılmışlardır.

14-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar