Erşan Kuneri’nin yayın Tarihi Belli Oldu İlk Fragman Yayınlandı

Erşan Kuneri’nin yayın Tarihi Belli Oldu İlk Fragman Yayınlandı
Cem Yılmaz tarafından projelendirilen ve 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi 13 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanmaya başlıyor.

Ünlü isim Cem Yılmaz tarafından yazılan, yönetilen ve başrolünde yine Cem Yılmaz’ın yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi için sayılı günler kaldı. Cem Yılmaz’ın daha önce yazdığı ve rol aldığı G.O.R.A. adlı filmde bir karakter olan Erşan Kuneri’nin dizi olarak yazılmasıyla ortaya çıkan proje dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak. Geçtiğimiz yıl çekilen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Seyircinin uzun süredir merakla beklediği dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. 13 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan Erşan Kuneri aynı zamanda Netfliz’in de en önemli yerli içerikleri arasında yer alıyor. Yayınlanır yayınlanmaz binlerce kez izlenen fragman seyirci tarafından oldukça beğenildi ve dizinin yayın tarihi beklenmeye başlandı. İşte uzun süredir beklenen Erşan Kuneri’nin yayınlanan ilk fragmanı.

Erşan Kuneri’nin İlk Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz tarafından projelendirilen ve çekilen Erşan Kuneri ünlü ismin daha önce yayınlanan G.O.R.A. ve Arif V 216 adlı filmlerinde yer alan karakterlerden biri olarak ortaya çıktı. Oldukça beğenilen karakter daha sonra dizi olarak projelendirildi. 2022 yılında çekilen dizinin ilk fragmanı yayıncı platform olan Netflix’te yayınlandı. 13 Mayıs’ta yayına başlayacak olan projede Cem Yılmaz Erşan Kuneri olarak seyirci karşısına çıkacak. 8 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Erşan Kuneri 1975 – 1978 yılları arasındaki sinema sektörünü anlatıyor.

Erşan Kuneri Oyuncuları ve Konusu

Cem Yılmaz tarafından projelendirilen ve aynı zamanda Cem Yılmaz’ın ilk yapımcılığını da yaptığı Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanmaya başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar ve Bülent Şakrak rol alıyor. Dizide Erşan Kuneri film ve eğlence mekanı işletmecisidir. Erşan Kuneri yeni ve farklı bir film yapmak için harekete geçer ve bunun için çalışmalara başlar. Dizide Erşan Kuneri’nin 1975 – 978 yılları arasındaki maceraları konu ediliyor. Dizi 8 bölüm olarak hazırlandı ve geçtiğimiz sene çekimleri tamamlandı. 2023 yılında Netflix’in en önemli yapımlarından olan dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği yakında açıklanacak.

03-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar