Camdaki Kız'ın En Etkili Karakteri Feride Diziye Veda Ediyor

Camdaki Kız'ın En Etkili Karakteri Feride Diziye Veda Ediyor
Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacak. Dizinin Feride’si Nur Sürer sezon finaliyle birlikte diziye veda edecek.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Camdaki Kız dizisinin ekran yolculuğuna önümüzdeki sezonda devam edecek. Dizinin oldukça iyi giden reytingleri yapım şirketi OGM Pictures ve Kanal D’yi dizinin bir sezon daha sürmesi için umutlandırdı. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden dizi olarak uyarlanan Camdaki Kız’ın kadrosunda yer alan ve dizinin en etkili karakterlerinden biri olan Feride karakterine hayat veren Nur Sürer’in diziyle vedalaşacağı öğrenildi. Dizide en etkili karakterlerden olan ve hikayeye yön veren Feride özellikle Nalan üzerinde büyük bir etkiye sahipti. Nalan’ın geçmişini ona zehir eden ve geleceğini de yönlendiren Feride’nin dizinin yayınlanacak sezon finalinde diziyle vedalaşacağı öğrenildi.

Feride Ayrılıyor

OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız Kanal D’nin en başarılı yapımlarından biri. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza yazıcı, Hande Ataizi, Şerif Erol, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Nur Sürer gibi isimler rol alıyordu. İkinci sezonunda olan dizide Nalan’ın annesi (Gerçek annesi değil) Feride rolüyle dizide yer alan Nur Sürer dizide özellikle Nalan, eşi ve damadı Sedat üzerinde büyük bir baskı kurmuş ve adeta onlara hayatı zehir etmişti. Son zamanlarda Nalan tarafından gerçek annesi olmadığı öğrenilen Feride buna rağmen etkisini sürdürmeyi başarıyordu. Dizinin sezon finaline gideceği 48. Bölümde diziyle yollarını ayıracak olan Feride’nin yokluğunda 3. Sezonda dizide nasıl bir hikayenin olacağı merak edilmeye başlandı.

Nur Sürer Kimdir?

Gerçek adı Şennur Sürer olan Nur Sürer 21 Haziran 1954 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Nur Sürer bugüne kadar pek çok ödül almıştır. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde iki kez en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Nur Sürer bugüne kadar 40’ın üzerinde yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Camdaki Kız

·         Bereketli Topraklar Üzerinde

·         Aşka Dönüş

·         Derman

·         Yılanların Öcü

·         Dönüş

·         Ihlamurlar Altında

·         Asi

·         Çukur

·         Kayıt Dışı

·         Kurşun Yarası

·         Son Söz Sevginin

·         Ve Havada Bulut yer almaktadır.

03-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar