Esaret dizisinin Orhun'u Cenk Torun kimdir?

Esaret dizisinin Orhun'u Cenk Torun kimdir?
Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen dram türündeki dizi Esaret’in hikayesinde Orhun karakterini canlandıran cenk Torun kimdir?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve aldığı reytinglerle kanalının önde gelen yapımları arasında yer alan ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Esaret dizisi sektörde ve seyirciler arasında oldukça popüler durumda. Aldığı reytinglerle dikkatleri çeken dizi Başak Yazı Odası tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut oturuyor. Oyuncu kadrosunda Cenk Torun, Mahassine Merabet’in başrollerini paylaştığı dizi 55. Bölümüyle ekrana geldi. Yeni başlayan diziler arasında yer alan ve aldığı reytinglerle başarılı bir sezon geçiren dizide başarılı oyuncu Cenk Torun, Orhun Demirhanlı karakterine hayat veriyor. Hafta içi her gün ekrana gelen dizi Dram ve aşk türünde ele alınıyor ve günlük diziler arasında öne çıkıyor.

Esaret Orhun Demirhanlı Kimdir?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan esaret dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut oturuyor. Dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası kaleme alırken dizide Orhun Demirhanlı karakterini Cenk Torun canlandırıyor. Cenk Torun dizide, ablasının ölümünden sorumlu tuttuğu Hira adlı bir kadınla ona ablasının hesabını sormak ve hayatı zehir etmek için evlenmiştir. Hira Demirhanlı, Orhun Demirhanlı tarafından her an her dakika eziyete uğramaktadır. Ablasının katili olarak gördüğü kadından intikam almak isterken Orhun Demirhanlı yavaş yavaş Hira Demirhanlı’ya aşık olmaya başlar. Bu arada da Hira Demirhanlı’nın ablasının katili olmadığını öğrenir.

Cenk Torun Kimdir?

Şu sıralar Esaret dizisinde rol alan Cenk Torun 24 Mart 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından sektörde yer almaya başlayan Cenk Torun ilk olarak video kliplerde rol almıştır. Daha sonra değişik yapımlarda rol alan oyuncunun annesi ünlü şarkıcı Nurdan Torun’dur. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Yer aldığı yapımlar arasında, Barbunya Nuri, Hepimiz Kardeşiz, Fadik İntikam Peşinde, Hazan, Şeytanın Çocukları El Ebyaz, Palavra Aşklar, Çılgın Bediş, Benim İçin Ağlama, Melekler Adası, Köpek, Masum Değiliz, Arka Sokaklar, Gemilerde Talim var, Hırın Kız, Ölümsüz Kahramanlar, Yeter, Adını Sen Koy bulunmaktadır.

05-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar