Tuğba Ekinci’nin ırkçı paylaşımı tepki çekti

Tuğba Ekinci’nin ırkçı paylaşımı tepki çekti
Tuğba Ekinci: “Ben Kürtleri sevmiyorum. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz. Sizi sevmeyen olduğunda küfür kıyamet neden? Sizi sevmeyeni siz de sevmezsiniz olur biter."

Tuğba Ekinci’nin hangi paylaşımı büyük tepki çekti? Özgür Demirtaş Tuğba Ekinci Hakkında ne dedi? Ekinci’nin paylaşımına yorum yapanlar ne dedi?Tuğba Ekinci kim?Tuğba Ekinci hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde ?İşte detaylar…

Tuğba Ekinci’nin ırkçı paylaşımı tepki çekti

Şarkıcı Tuğba Ekinci’nin yaptığı sosyal medya paylaşımı tartışmalara neden oldu. İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımda “Ben Kürtleri sevmiyorum. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz. Sizi sevmeyen olduğunda küfür kıyamet neden? Sizi sevmeyeni siz de sevmezsiniz olur biter. Eğitim şart dedirtmekte üstünüze yok. Sevilip sevilmemenin ırkçılıkla ne alakası var?” diyen Ekinci’ye tepkiler dinmiyor. Daha sonra "Siz de beni sevmeyin, birbirimizi sevmek zorunda değiliz" diye devam eden Tuğba Ekinci, paylaşımını şöyle bitirdi: "Kendinizi neden sevilmek zorunda hissediyorsunuz. Ne zaman sizi sevmeyen olsa ırkçılığa kadar geliyorsunuz. Enteresan..."

Prof.Dr. Özgür Demirtaş:”Tuğba Ekinci Kim?”

O Şimdi Asker şarkısıyla bir ara yakaladığı şöhret trenini kaçıran şarkıcının tekrar gündem olmak için bu şekilde paylaşımlar yaptığı yorumları yapıldı. Tuğba Ekinci hakkında bir paylaşıma ünlü Ekonumist Prof Dr. Özgür Demirtaş’ta “Tuğba Ekinci kim?”  şeklindeki sözlerine kısa zamanda çok sayıda beğeni yağdı. 

Ekinci’nin paylaşımına ne yorumlar yapıldı?

Şarkıcının paylaşımına yorum yapan bir kullanıcı “Sevmek zorunda değilsiniz ama paylaşmanız çok yanlış” ifadesini kullandı. Bir başka kullanıcı da “Haklısınız, eğitim şart. En çok size… Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz evet ama bastıra bastıra Kürtleri sevmiyorum demeniz ayıp. Eğitim alın bir an önce” dedi.

Tuğba Ekinci kimdir?

9 Haziran 1977 Kars doğumludur. Babası inşaat mühendisi, annesi hemşiredir. Pendik Lisesi mezunudur. 1994 te güzellik yarışmasında elemeleri geçmişken babasının izin vermemesi nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Bodrum’da Mavi Düşler dizisi çekilirken Osman Sınav tarafından keşfedilen Tuğba Ekinci daha sonra Erol Köse ile tanışmasıyla müzik dünyasına giriş yaptı. Çarkıfelek’te hosteslik, Kral TV’de VJ’lik yaptı.Özcan Şenyaylalar’dan özel şan dersleri aldı. Evlilik yaptığı Fatih Özbilen ile sonradan anlaşamayarak boşanmıştır.

Albümleri

2005: O Şimdi Asker

2007: Boynuz

2008: Condom

2010: Yanma Demezler

2011: 100 Derece

2013: Hadi Kızım

2014: Git Git Gör Gününü

2016: Para Babası

05-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar