Tetikçinin Oğlu dizisine 2 sürpriz isim

Tetikçinin Oğlu dizisine 2 sürpriz isim
Fox Tv için hazırlıkları süren ve 03 Medya tarafından hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Hazırlıkları 03 Medya tarafından devam ettirilen ve çok yakında hazırlıklarını tamamlayarak sete çıkacak olan Tetikçinin Oğlu dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kadrosuyla kendinden söz ettiren yeni dizinin başrolünde ünlü oyuncular Timuçin Esen ve şevket Çoruh’un başrolünde yer alacağı dizinin castında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin şu sıralar cast çalışmalarına ve prodüksiyon hazırlıklarına yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Dram ve macera türünde ele alınacak dizi özellikle ünlü isimler Timuçin Esen ve Şevket Çoruh hayranları tarafından heyecanla beklenirken dizide Timuçin Esen’in bir tetikçiye hayat vereceği öğrenildi.

Tetikçinin Oğlu’na Yeni Oyuncular

Fox Tv için hazırlıkları süren ve 03 Medya tarafından hazırlanan yeni dizi Tetikçinin Oğlu hem seyirci hem de sektör tarafından heyecanla bekleniyor. Şu ana kadar anlaşılan oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Timuçin Esen bir tetikçiye hayat verirken Şevket Çoruh ise İskender adlı bir karakteri canlandıracağı öğrenildi. Şu ana kadar dizide belli olan oyuncular arasında, Timuçin Esen (Korkmaz), Şevket Çoruh (İskender), Genco Özak (Metin), Serhat Kılıç (Esat)Baran can Eraslan (Yunus) olarak yer alıyor. 03 Medya tarafından hazırlanan dizinin cast çalışması devam ederken Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi için şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisinde rol alan ve dizinin yakında final yapacak olmasıyla boşta kalması beklenen Sezin Akbaşoğulları ile de görüşüldüğü öğrenildi.  

Bodrum’da Çekilecek

Halen hazırlıkları yoğun bir şekilde devam eden ve konusu ve kadrosuyla dikkatleri çeken Tetikçinin Oğlu dizisinin şubat ayının 3. Haftası gibi sete çıkması bekleniyor. Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilecek dizinin senaryosunu aksiyon ve mafya dizilerinin usta kalemi Gökhan Horzum kaleme alıyor. Dizinin çekimlerinin ise İstanbul dışında gerçekleştirileceği ve Timuçin Esen’in isteği üzerine setin Bodrum’da kurulacağı öğrenildi. Dizi, İskender’in (Şevket Çoruh) oğlu Yiğit’in ölmesiyle başlıyor. Dizide, Tetikçi Korkmaz (Timuçin Esen) İskender’in (Şevket Çoruh) adamı rolünde yer alıyor. Dizinin çok yakında çekimlere başlaması bekleniyor.

05-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar