Hakan Ural ‘Gel Konuşalım’a Böyle Veda Etti!

Hakan Ural ‘Gel Konuşalım’a Böyle Veda Etti!
Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım Programında şok ayrılık. Dört yıldır programın sunuculuğunu yapan Hakan Ural Programdan ayrıldığını duyurdu!

Tam dört yıldır Tv 8 ekranlarında sabah kuşağında hafta içi her gün saat 09.30’da yayınlanan Gel Konuşalım Programının sunucularından Hakan Ural programdan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Tv 8’in başarılı sabah programı Gel Konuşalım dört yıldır magazin ve sanat dünyasının nabzını tutan bir program. Sunuculuğunu Hakan Ural, Esra Eron ve üstelndiği program sabah kuşağının en çok seyredilen programları arasında yer alıyordu. Hakan Ural’ın bu sürpriz sayılacak ayrılığının arkasında isebaşka bir kanaldan aldığı program teklifinin yattığı iddia edildi. İşte deyatlar!

Hakan Ural Gel Konuşalım’a Veda Etti!

Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün saat 09.30 da yayınlanan gel Konuşalım programı sunucusu Hakan Ural programdan ayrıldığını açıkladı. Başarılı sunucu hakan Ural sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Evet bugün 4 yıldır yayın yapma şansı bulduğum Tv 8’deki son günüm. Her anlamda anlatılması mümkün olmayan birbirinden güzel anıları bana yaşattığı için başta sevgili kardeşim dostum arkadaşım Acun Ilıcalı olmak üzere, tüm ekip ve birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Özellikle bizi yalnız bırakmayan ilgi alaka gösteren bu programın var olmasına başarılı olmasına sebep siz izleyenlere minnettarım. Bir kusur kabahatim olmuşsa ki muhakkak olmuştur affola. Bu arada profesyonel bir teklif aldığım bir başka kanalda yakın zamanda başlayacağım. Allah mahcup etmez ise doğrudur. Kalın sağlıcakla.” Bu arada hakan Ural’ın Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı programın bitmesinin ardından bu kanalda programa başlayacağı iddia edildi.

Hakan Ural Kimdir?

10 Mayıs 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Ural, şarkıcı Selçuk Ural’ın oğludur. Ural 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Ardından Yeşilçam’dan üst üste teklifler almaya başlayan Ural okulu nedeniyle Amerika’ya gitti. Oyuncu şarkıcı Sibel Can ile medyatik bir evlilik yaşadı. Hakan Ural pek çok sinema filminde rol aldı. Bu filmlerden bazıları şunlardır. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, İpsiz recep, Araf Zamanı, Kod Adı K.O.Z. İki sefer evlenen oyuncu son dört yıldır Gel Konuşalım Programının sunuculuğunu yapıyordu.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar