Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152.Bölüm izle!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152.Bölüm izle!
17 Aralık Salı Atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüme Hızır’ın "Orhan defnedilene kadar bizden biri sana hiçbir şey yapmayacak ama ondan sonrası tufan!

Atv’nin bu sezon iddialı dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. Sezonunda 152. Bölümle izleyicisiyle buluşuyor. Her Salı olduğu gibi 17 Aralık Salı akşamı Atv’de yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. yeni bölüme Hızır’ın "Orhan defnedilene kadar bizden biri sana hiçbir şey yapmayacak ama ondan sonrası tufan..." sözleri damga vuruyor. Kartların yeniden dağıtıldığı son bölüme tehditler, şantajlar damga vuruyor. İşte EDHo 152. Bölümde yaşanacaklar ve son bölümde neler oldu, detaylar haberimizde.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152.Bölüm izle!

Tufan’ın ihanetiyle sarsılan ve hainliğe inanmakta güçlük çeken masa üyeleri toparlanır ve yeni düşmanlarıyla ilgili bir karar vermek için toplanırlar. Yeni düşmana karşı yapılacak strateji onaylanacaktır. Başına gelenelrden sonra sonunu ne olacağındanfarkında olan Tufan bir plan yapar. Oğlu Kemal’i de yanına alarak kaçmak. Başka çaresi de yoktur. Dostum dediği kişi tarafından sırtından hançerlene Hızır ise onun hakkında verilen kararı uygulamak için Tufan’dan hızlı davranmak zorundadır ve öyle de yapacaktır. Hızır’ın "Orhan defnedilene kadar bizden biri sana hiçbir şey yapmayacak ama ondan sonrası tufan..." sözleri bundan sonraki gelişmeleri haber verir. Sınırsızları daha fazla kontrol edemeyeceğini anlayan Altan ise taraf değiştirerek Çakırbeylilerle işbirliği yapacağını düşünerek bir plan yapar. Cengiz ise Altan’dan daha büyük bir güçtür ve masayı zarara uğratacak planın uygulamaya karar verir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölüm, 10 Aralık Salı günü Atv’de saat 20:00‘de izleyicisiyle buluşuyor.

 EDHO’da son bölümde neler olmuştu?

Oğlunun canını kurtarmak için Masanın baş düşmanı Altan ile bir anlaşma yapan Tufan, kendi canını tehlikeye attığından emindir. Silahların çalınmasına sebep olan haini bilen Tefo, kaldırıldığı hastanede kendine gelme sürecindedir. Herkes farkındadır ki Masaya ihanetin bedeli ölümdür. Tufan, kendini açığa çıkartmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Böyle davranarak düşmanına yakasını kaptıran Tufan, Sınırsızlarla anlaşmayı sürdürmek zorundadır.

Yeni bir plan devreye giriyor

Bu arada Altan'ı maddi olarak destekleyen Sevda'nın planları açığa çıkar. Hızır bir şans daha vermek adına Sevda’yı eve getirir. Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlar için sıkıntı kaynağı olur. Sevda’dan kurtulmak için ona kötülük etme konusunda adeta yarışırlar. Tefo’yu öldürmek isteyen Tufan, emeline ulaşamadan sıvışır. Ölümden kurtulan Tefo, Hızır Beye hainin ismini söyler ve Hızır bir kez daha yıkılır. Çünkü dostum dediği bir insan tarafınsan sırtından vurulmuştur. İstihbaratçı Cengiz, üstlerine Altan ile çalışmayacağını söyleyince ona sabırlı olması tavsiye edilir. Emine Hanım'ı sıkıştırarak duygularını öğrenmek isteyen Haşmet umduğu cevabı hala almaamıştır. canlitv platformu olarak gelişmeleri diziseverlere anında duyurmaya devam edeceğiz. Keyifli seyirler.

17-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar