Beyaz Show Tekrar mı Başlıyor? İşte Beyaz'dan Açıklama!

Beyaz Show Tekrar mı Başlıyor? İşte Beyaz'dan Açıklama!
Ekranların en uzun soluklu programlarından Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Beyazıt Öztürk müjdeyi O Ses Türkiye programından verdi! İşte detaylar!

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri olarak tarihe geçti Beyaz Show. Öyleki aralıksız tam 23 sene süren yolculuğu bittiğinde bir nesilde onunla büyüdü. Özellikle genç neslin Cuma akşamlarını iple çektiği, Cuma akşamları olunca hem stüdyoda hem ekran başında milyonların yerini aldığı ve eğlenceli, komik ve yerinde duramayan haliyle herkes tarafından sevilen sunucu Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'u o kadar benimsemişti ki seyirci final yaptığında herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Tabi hemen hemen bir çeyrek asır ekranlarda olan ve alışılan bir programın bitimi öyle pek kolay kabullenilemedi. Her fırsatta her yerde soruldu tekrar başlayacak mı diye, ne zaman başlayacak diye? Sorular çoğunlukla havada kalsa da seyirci beklemekten vazgeçmedi. Sonunda da belki bir umut doğdu Beyaz Show'un yeniden başlamasına dair. İşte detaylar!

Beyaz Show Yeniden mi?

1996 yılında başladığı ekran yolculuğunu 22 yıl sonra 2018 yılında bitirdiğinde özellikle genç nesil üzülmüştü. Bittiğini de kabul etmedi bu yüzden. Her fırsatta programn snucusu Beyazıt Öztürk'e tekrar başlayacak mı diye soruldu. Oysa Beyazıt Öztürk Beyaz Show'la zaten seyirci karşısındaydı. Tabi bu sefer salonları dolduranlarla birlikteydi ama hiçbir zaman bitirmemişti programı. Daha çok Avrupa sahnelerinde gurbetçilere yönelikyapılan program devam ediyordu. Şimdilerde ise seyirciye Beyaz Show Sürprizi yapılmak üzere. Sunucu Beyazıt Öztürk yaptığı açıklamada programın yeniden başlayacağı sinyallerini verdi. 

İşte O Açıklama!

Ekranların en uzun soluklu programlarından olan Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Suunucu Beyazıt Öztürk Beyaz Show'la ilgili açıklamayı daha önce yapmış ve "biraz dinlendim ve neler yapabiliriz diye düşündüm. Büyük ihtimalle değişik bir kafayla program hazırlayacağız" ifadelerini kullanmıştı. Beyazıt Öztürk jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de bir yarışmacıyı kendi takımına alabilmek için söylediği cümlelerle programın yeniden başlayacağını üstü kapalı ilan etmiş oldu.

Beyazıt Öztürk programda yarışmacıya "yakında başlayacağım kendi televizyon programım Beyaz Show'da sana vokal yaptırırım" ifadelerini kullandı. bu açıklama Beyaz Show'un yeniden başlayacağı şeklinde yorumlandı. Bakalım yakın zamanda konuyla ilgili net bir açıklama yapılacak m? 

18-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar